Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nagyon undoríto ahogy érzem hogy folyik ki belőlem valami? Ti is érzitek?
Reggel van időnk szexre és mindig reggel szexelunk.
És szex után megyünk dolgozni na és engem akkor nagyon zavar ahogy járkálok jön kifelé....
Nagyon zavar
Óvszer, vagy ne élvezzen beléd.
Esetleg betét
Neekem is kellemetlen szokott lenni, h összeszorított lábakkal futok a tus alá.
Próbáljátok ki, h nem beléd élvez a pasid hanem a hasadra, melledre, vagy a szádba.
L
Szerintem próbáljátok ki a zuhanyt szex és munka között, csodákat művel...
El nem indulnék úgy munkába hogy belém élveztek és utána nem tisztálkodtam.
- Ehhh...
- Mi a baj?
- Folyik ki a leved.
- Még mindig??
Nekem az szokott segíteni, ha szex után - nagggyon nőiesen - beleguggolok a kádba/zuhanyzóba, kinyomom amennyire tudom (mint nagydolognál vagy "gyorsított" pisilésnél) majd a zuhanyrózsával és az ujjammal kimosom amennyire tudom, persze csak óvatosan.
Ha megyek valahova (reggelente nem szoktuk csinálni, egyelőre csak hétvégén tudunk együtt lenni, olyankor nem érdekel hogy jön-e vagy sem) akkor teszek be tisztaságit, és pakolok is magamnak párat, és cserélgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!