Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szeretik ha a párjuk a popsitokat ujjazza, éreztek vágyat arra, hogy viszonozzátok?
Figyelt kérdés
Én szeretem csinálni a barátnőmnek, mert látom, hogy élvezi. De jól esne ha viszonozná is, viszont erre finoman szeretném rávezetni és csak akkor, ha ő is élvezné.2022. aug. 9. 10:50
2/7 anonim válasza:
Nekem furcsa történet, első szexek alatt engem sokszor hasra fordított a barátnőm és kis simi után kinyalta a fenekem (ujjazás nem volt).
Amikor ezt már sorozatban csinálta, gondoltam én is csinálom neki, hát iszonyatosan elvezte, hangosan nyögött és mondogatta, hogy hú de jó, majd az egy ujjas ujjazást is bevetettem, ezt is nagyon élvezte, volt, hogy nyomta be a kezem.
Viszont miután nekem ez gyakorlattá vált minden alaklomkor, Ő valahogy abba hagyta, és nem csinálja már.
4/7 anonim válasza:
Vágyat sosem éreztem rá de aki kérné annak nagyon szívesen, minden további nélkül megtenném.
Amúgy is csináltam már egyszer kétszer a volt férjemnek, Ő élvezte nagyon!
48N
5/7 anonim válasza:
Megvan a vágy de félek elmondani neki.
7/7 anonim válasza:
A csajok az egy ujjas popó ujjazást nagyon élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!