Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem akik nekem tetszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem akik nekem tetszenek fiúk még ha viszonozzák is az érzéseket nem lennék elég nekik, hogyan tudjam ezeket az érzéseket leküzdeni?

Figyelt kérdés

Sok randit megjártam már és ismerkedtem de kivétel nélkül mindig beijedtem amikor már kapcsolatról beszéltünk.Sajnos ez a szex miatt van, nem merem megmutatni magam mert úgy érzem csalódni fognak majd a látottak alapján(hogy ruhában persze szép alakom fenekem van de amúgy narancsbőrös(hiaba edzek) striás, és sajnos elég erős szőröm is van de persze mindig leszedem de a bőröm érzékeny így kipattogok:()

Tehát így külsőre először jónak tűnök illetve a személyiségemmel es a beszélgetéssel soha nem volt gondom de a Szex-ben hatalmas gát van bennem és abban hogy csalódást okozok mikor oda kerülnénk

Nem tudom volt-e már valaki hasonló helyzetben vagy tudna-e segíteni, hogy lehetne ezt leküzdeni

21/L

2021. jún. 22. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ruhában tetszel, nem hiszem meztelenül nem fogsz nekik. Túlreagálod :D

28F

2021. jún. 22. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég kemény komplexusok ülnek a tudatalattidban a szexualitással, önelfogadással kapcsolatban. Ha nagyon akut eset ott csak pszichológus tud segíteni. Többnyire viszont az is elég, hogy eljusson a tudatodig a férfiak nem topmodelleket keresnek, ha a pasi vonzódik hozzá, tetszel neki akkor tetszeni fogsz neki az ágyban is.
2021. jún. 22. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,senki sem tökéletes.

Sőt,vannak olyan férfiak,akiknek kifejezetten egy-egy szépséghiba tetszik.

Nekem olyan kapcsolatom volt,ahol a lány szült,2 szer,és a hasa nem ment vissza rendesen,eredeti feszes állapotába.És rettentően szégyellte,és zavarta.Olyannyira hogy sokáig csak sötétben volt hajlandó előttem meztelenül mutatkozni.Rohadt nehéz volt és kemény meló elhitetni vele hogy nem zavar...egyrészt nekem is vannak hibáim,én sem vagyok tökéletes,másrészt pedig szerettem őt,úgy ahogy volt.Úgyhogy engem valóban nem zavart.

Akkor szexelj valakivel,ha megvan a bizalom,és kedvelitek egymást,vannak érzelmek.És akkor az lesz számára csak zavaró,ahogy szégyenlősködsz,mert nem kéne.Főleg a szex arról szól,hogy ne legyenek gátlások az emberben,eltudja magát engedni,és átadni magát az érzésnek.Hogy akarod így majd élvezni a szexet,ha közben ilyen gátlások vannak benned?Ismerj meg valakit,kerüljetek közel egymáshoz szellemileg,aztán utána testileg,és hidd el ha megfelelő párt választasz eltűnnek ezek az aggodalmaid!

2021. jún. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!