Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha kapcsolatban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha kapcsolatban egy lány kielégít titeket orálisan "csak úgy" (például ha megvan neki), akkor ezt viszonozzátok valamikor?

Figyelt kérdés
Szokott nálatok lenni olyan, hogy csak a lány kap kényeztetést?
2021. márc. 31. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Termeszetesen, nem felejtem ek az ilyet, mindig visszakapja
2021. márc. 31. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha volt párom igen szokott, akkor felültettem a konyha asztalra, oda készítettem a kávém a combja mellé, és felváltva szürcsöltem.. Nagyon tetszett neki!
2021. márc. 31. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze. Kb. azonnal, egyidőben. Jó kis 69, és ilyenkor előtte a lány megmosakszik alul egy kicsit, és tampont cserél. A kilógó madzag nem zavaró. A puni meg ugyanolyan kellemes ízű. :)

Ja, és a lány kanosabb. :D

2021. márc. 31. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, s nem feltétlenül szexel. Sőt ha jó kapcsolatot akarsz akkor a mindennapi apró kedvességekre ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetsz, nap mint nap. Időnként 1-1 kis figyelmesség, virág, édesség, apró meglepi, vagy csak elmosogatsz, vacsit csinálsz. Jobban nedvesíti a bugyit a világ legnagyobb f.szánál is.
2021. ápr. 1. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem valamikor, AKKOR AZONNAL!
2021. ápr. 1. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem számolunk el sem az orgazmusokkal, sem a bevásárlással, sem az apró gesztusokkal.

Örömet akarunk szerezni a másiknak, mert törődünk egymással.

2021. ápr. 1. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Természetesen én is szívesen viszonoznám/kielégíteném csak úgy. Ez a természetes
2021. ápr. 1. 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!