Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után minek kell történnie?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után minek kell történnie?

Figyelt kérdés
Miután szexeltetek, elmentetek, a leányzó leszáll rólad és? Elmentek közösen fürödni? Vagy te elmész lemosni a farkadat a kézmosójukban? A kotonnal a farkadon? Nem birom elképzelni.. Igen szűz vagyok fiatal, és jóvágású, nem éppen szerény, de nem egy huszon éves szűz pancser vagyok, gondoltam fontos lehet megemliteni..

2022. aug. 9. 00:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ha majd szerelmes leszel és megtörténik a szerelmeddel, szerintem a természetes reakció az lesz, hogy még összebújva ott feküdtök kicsit, csók, simogatás, beszélgetés, kacagás, majd szépen elmentek tisztálkodni, WC, hasonló és újra ágyba bújtok, ölelkezdtek.

Nem tudom miértelme volt ennek a macsó dumának a végére, anonym oldal, senki nem cikiz amiatt mert szűz vagy és felteszel egy kérdést, de utána még rajolgatsz a nulla tapasztalattal, annak semmi értelme. Nem férfias viselkedés.

2022. aug. 9. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Az esetek 50 százalékában a szájába élvezek, olyankor mehet azonnal az összebújás és lazítás utána. Ha az arcára, cicijére vagy popójára élvezek, akkor általában lenyalja, és utána kimegy fürdőbe, hogy ne legyen ragacsos, de megvárom, és mikor visszajön, ugyanúgy összebújunk. Folytatás nem szokott lenni, mert mire én elélvezek, a barátnőm is elmegy 2-3szor.
2022. aug. 9. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Megmosom, kieresztem belőlle a levegőt, ősszehajtogatom, és elrakom a szekrénybe.
2022. aug. 9. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!