Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után minek kell történnie?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után minek kell történnie?

Figyelt kérdés
Miután szexeltetek, elmentetek, a leányzó leszáll rólad és? Elmentek közösen fürödni? Vagy te elmész lemosni a farkadat a kézmosójukban? A kotonnal a farkadon? Nem birom elképzelni.. Igen szűz vagyok fiatal, és jóvágású, nem éppen szerény, de nem egy huszon éves szűz pancser vagyok, gondoltam fontos lehet megemliteni..

2022. aug. 9. 00:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Az van hogy kiveszem, leteszem a kotont az éjjeliszekrényre, még kb 5 percig összebújunk, aztán mindketten elmegyünk mosdóba, pisilni, megmosakodni lent. Fölösleges fürdeni mert úgyis jön a következő menet 1-2 óra múlva. Ha már aludni akarunk akkor fürdünk és alszunk. Bár van hogy akkor lenyomunk még egy menetet(eléggé be tudja az embert indítani a jó illat)

21F

2022. aug. 9. 01:06
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Ja és hozzáteszem hogy ha a lány szeretne orált miután már volt egy menet, akkor mindenképp alaposan meg kell mosakodnia, mert iszonyat gumiízű lesz a puncija dugás után
2022. aug. 9. 01:07
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha még nem fizettél, akkor fizesd ki, bár illik előrre.
2022. aug. 9. 02:07
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

"egy huszon éves szűz pancser vagyok"

Tehát egy tizenéves szűz pancser vagy. :)

Amikor óvszert használtam, akkor aktus után letettem az ágy mellé egy papírtörlőben. Senki nem mászkál óvszerrel a farkán, mert lecsúszna. (Nem a farka, hanem az óvszer. :) )

Nem mindegy, hogy egy 5 perces gyors menet volt vagy egy fél órás kefélés. Utóbbi esetében, főleg nyáron biztosan zuhanyzunk. Gyors menet után én csak lényeget mosom meg.

Általáben nem rohan senki sem a mosdóba. El is lehet aludni 5-10 percre elélvezés után. Utána meg már jöhet is a következő menet.

2022. aug. 9. 04:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel így írtad, onnan folytatom.

Elmentél, s utána mindent megteszel, hogy a lánynak orgazmusa legyen. Utána összebújsz, simogatod, mert az utójaték fontos!

A többi mindegy ;)

2022. aug. 9. 05:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálam úgy van, hogy kiveszem és utána a hátamon fekve kifújom magam, párom odabújik. De van, amikor elmegyek, kidobom a gumit, megmosom a farkam fel a boxert és visszafekszem. Változó
2022. aug. 9. 05:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyszíntől és a szexpartnertől függ. Hagyományos otthoni kefélésnél, ahol nincs gumi, egy papírkendővel megtöröljük magunkat és összebújunk. Majd ha este van, én elég gyorsan elalszom. Ha napközben, akkor addig pihegünk, bújunk, simogatjuk egymást, amíg az orgazmus boldogsághulláma le nem vonul. Ha házon kívül vagyunk, akkor szex után kihúzom a farkam, felhúzom a gatyám és átölelem a partnerem.
2022. aug. 9. 06:45
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Megmondod a csajnak, hogy álljon fel, menjen ki a konyhába és főzzön neked vacsorát.
2022. aug. 9. 06:53
 9/13 anonim ***** válasza:
18%
Jó nagyot fingani kell😣😥🥱
2022. aug. 9. 07:55
 10/13 anonim válasza:

"Igen szűz vagyok fiatal, és jóvágású, nem éppen szerény, de nem egy huszon éves szűz pancser vagyok, gondoltam fontos lehet megemliteni.."

Tényleg komolyan gondoltad, hogy ez a mese kell ehhez a kérdéshez?

Van frusztráció?

2022. aug. 9. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!