Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után minek kell történnie?

Az van hogy kiveszem, leteszem a kotont az éjjeliszekrényre, még kb 5 percig összebújunk, aztán mindketten elmegyünk mosdóba, pisilni, megmosakodni lent. Fölösleges fürdeni mert úgyis jön a következő menet 1-2 óra múlva. Ha már aludni akarunk akkor fürdünk és alszunk. Bár van hogy akkor lenyomunk még egy menetet(eléggé be tudja az embert indítani a jó illat)
21F

"egy huszon éves szűz pancser vagyok"
Tehát egy tizenéves szűz pancser vagy. :)
Amikor óvszert használtam, akkor aktus után letettem az ágy mellé egy papírtörlőben. Senki nem mászkál óvszerrel a farkán, mert lecsúszna. (Nem a farka, hanem az óvszer. :) )
Nem mindegy, hogy egy 5 perces gyors menet volt vagy egy fél órás kefélés. Utóbbi esetében, főleg nyáron biztosan zuhanyzunk. Gyors menet után én csak lényeget mosom meg.
Általáben nem rohan senki sem a mosdóba. El is lehet aludni 5-10 percre elélvezés után. Utána meg már jöhet is a következő menet.

Mivel így írtad, onnan folytatom.
Elmentél, s utána mindent megteszel, hogy a lánynak orgazmusa legyen. Utána összebújsz, simogatod, mert az utójaték fontos!
A többi mindegy ;)

"Igen szűz vagyok fiatal, és jóvágású, nem éppen szerény, de nem egy huszon éves szűz pancser vagyok, gondoltam fontos lehet megemliteni.."
Tényleg komolyan gondoltad, hogy ez a mese kell ehhez a kérdéshez?
Van frusztráció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!