Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még nem voltam örömlánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem voltam örömlánnyal, mielőtt meglátogatnék egyet, mit érdemes tudni? Mit szokás telefonban megkérdezni, és hogy szokott egy ilyen alkalom történni?

Figyelt kérdés

Illetve Debrecenben keresnék örömlányt, aki tud innen ajánlani, az privátban kérem írja meg.

Köszönöm a válaszokat.

2022. júl. 14. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Én sajnos messze vagyok Debrecentől. :)
2022. júl. 14. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Szia, először is döntsd el mennyi időt szeretnél vele eltölteni. Telefonban megkérdezed ez mennyibe kerül, megkérdezed a helyet illetve kérsz egy időpontot. Nem nagy dolog az egész.
2022. júl. 14. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Ha gumi nélkül akarsz, keresd Rebekát. 🤣
2022. júl. 14. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy a #2-es mondja, szia xy helyről van a számod - de már folytatnod sem kell maguktól darálják az árakat. Eldöntöd fél óra, óra, gyorsfrancia stb. mit akarsz tőle. Kérdezz rá az extrákra és az árára is ha akarsz valamit. Majd megkérdezed mikor tud fogadni, ha az időpont klappol akkor a helyet lefixáljátok ÉS ismételd el a telefonban neki x-kor y helyen z Ft-be fog kerülni.

Időben érkezz (ha csúszol a te idődből megy!), legyél normális, kb. ennyi.

2022. júl. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!