Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy kedves, értelmes, okos férfi nem ér célba a nőknél, pedig az a csillagokat is lehozná neki?

Figyelt kérdés
Több ilyen ismerősöm van, és a tenyerükön hordoznák a nőket és meg is adták a törődést, de csak visszautasítást kaptak eddig, viszont szintén értelmes, normális nőknél próbálkoztak

2022. aug. 6. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az értelmes kedves nők sem a nyaligépektől nedvesednek be.

9-es válaszoló vagyok.

Elő kell adnia magát az embernek, és legfőképp nem isteni szintre emelni magával szemben a nőket. Ha egyenlő partnerként kezeled őket, vagy még magadnál lentebbi kategóriába sorolod őket sokkal könnyebb minden. Mivel a nők egyszerűek és buták, a legjobbal is lehet játszani. A legfullosabb nőket sem nehéz felszedni csak úgy kell beszélni velük mint egy átlag nővel.

2022. aug. 6. 22:22
 12/18 A kérdező kommentje:

Amúgy azt bírom amikor azt mondják, hogy a nőknek csak a bunkó palik kellenek, ez tök hülyeség

Attólmég, hogy valaki nem egy nyálgép és nem tolja túl a kedveskedést, attólmég az lehet kedves

Sőt az ilyen emberek még akár kedvesebbek is lehetnek azoknál akik nagyon túltolják a kedveskedést meg a bókolást

9-es, trú, kiveve azt hogy a nők butak meg egyszeruek..nem feltetlenul :D

2022. aug. 6. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:

1) Mert túl sokat picsognak, 0 kisugárzás.

2) Nem azoknál próbálkoztak akinél kellene.

3) S ha sok kosarat kaptak akkor mi van? Ha megállsz egy helyben maradsz, ha elindulsz akkor előbb-utóbb talán jutsz is valahova. Tudod hány kosarat kaptam már? Megszámolni sem tudom, de mindig mentem előre és előbb-utóbb befutottak az igenek is.

2022. aug. 6. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 He? Akkor most bunkó kell vagy sem? Ütöd a szavaid.. :D
2022. aug. 6. 22:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Ferfikent tettem fel a kerdest és van párom, csak van sok ismerosom akiknek meg nincs es nagyon tepernek meg a csillagokat is lehoznak az égről

Én csak annyit mondtam, hogy attólmeg,hogy valaki nem tolja tul a kedveskedest, bokolást attolmeg lehet, hogy amugy sokkal kedvesebb ember, mint egy olyan aki tultolja a kedveskedest a nőknél

2022. aug. 6. 22:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem azokat, akik kb. mint egy másik állatfajra, úgy tekintenek az ellenkező nemre. Tény, hgy vannak eltérések, de azért csak emberek vagyunk valamennyien.

Én pl. ha azt érezném egy férfin, hogy azért viselkedik velem x féle képpen, mert lyuk van lábaim között, menekülnék. Abból, ha valaki kvázi csak bólogat és mindent megtesz neked az jön le, hogy nem őszinte. Nem engedi, hogy megismerd. És ha nem tudom megismerni, hogyan szeressenm meg? Az ilyen egy kicsit inkább ijesztő...

2022. aug. 7. 03:03
 17/18 A kérdező kommentje:

Legutóbbi: igaz!

És attólmég, hogy valaki őszinte és nem tolja túl a kedveskedést, bologatást, helyeselést attólmég lehet kedves

2022. aug. 7. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező te önmagában csak attól hogy egy lány kedves, házias, jól tud főzni, ragaszkodó máris tetszene neked és szerelmes lennél bele? Az lenne a válaszod "attól függ...". Na látod, amit leírtál ugyan fontos lehet, de a nők is ugyanazt mondanák "attól függ...".
2022. aug. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!