Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy kedves, értelmes, okos férfi nem ér célba a nőknél, pedig az a csillagokat is lehozná neki?
#4: jaj, dehogy is. A legtöbb nő jó, megbízható társat keres. A gond az, hogy egyesek túltólják a "kedveskedést" és ez által kiismerhetetlenné válnak. Mindenben meg akarnak felelni. Ilyen partner nem kell már senkinek.
Nézd meg ezt a rövid videót és megérted mire célzok: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM
Az ilyen férfi általában félszeg, az meg többnyire taszító a nőknek. Ott a gond, hogy a macsók előbb betalálnak, aztán a nők az ilyen szerencsétlenekre vetítik ki a frusztációt.
A hasonló pasasok csak 35 körül érnék célba, mikor az elvált anyuka rájön, hogy egy megbízható csávót akar.
Pár éve még én is túl kedves voltam a lányokkal/nőkkel mert az volt az igazi énem. Unalmas akkor sem voltam, meg amúgy poénos is voltam mindenki szerint de közel se érdekeltem annyira a nőket mint most. Nem azt mondom, hogy most hatalmas kópé vagyok de feljebb emeltem az elvárásaimat is, és senkinek nem fogom lehozni a csillagokat. Ha valaki királynőként kezel egy nőt akkor az udvaribolondként fog rá tekinteni :D.
Az ótvar nők miatt már full más ember vagyok mint régen, de nem bántam meg hogy megváltoztam. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!