Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy kedves, értelmes, okos férfi nem ér célba a nőknél, pedig az a csillagokat is lehozná neki?

Figyelt kérdés
Több ilyen ismerősöm van, és a tenyerükön hordoznák a nőket és meg is adták a törődést, de csak visszautasítást kaptak eddig, viszont szintén értelmes, normális nőknél próbálkoztak

2022. aug. 6. 21:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan nőket céloznak be, akinek nem ez kell.
2022. aug. 6. 21:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kisugárzásuk ami megmozdítaná a nőket, vagy a személyiségükben nem passzol 1-2 dolog amit külsőleg nem igazán látsz előre.
2022. aug. 6. 21:12
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Mert sok nőnek ezek a nyáladzó majmok nem kellenek. Csakis a kőbunkó durung felépítésű mácsók:).
2022. aug. 6. 21:23
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Pont ezért nem kellenek. Fura de unalmasnak és szánalmasnak tartják az ilyet. De ha meg nem ilyen valaki hanem ennek ellentéte az meg már bunkó állat. Szóval nincs rajtuk mit megérteni. Nem lehet kiigazodni rajtuk. Én már nem próbálkozok. Nagyon fáj életem kudarca hogy 34 évesen nem volt még barátnőm de nem vagyok képes számukra megfelelni mert nem tudom mit tegyek mivel nincs tapasztalatom
2022. aug. 6. 21:30
 5/18 anonim ***** válasza:

#4: jaj, dehogy is. A legtöbb nő jó, megbízható társat keres. A gond az, hogy egyesek túltólják a "kedveskedést" és ez által kiismerhetetlenné válnak. Mindenben meg akarnak felelni. Ilyen partner nem kell már senkinek.

Nézd meg ezt a rövid videót és megérted mire célzok: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM

2022. aug. 6. 21:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz te a világ legrendesebb, legtündibündibb cukifiúcskája is ha közben balf.sz vagy és az árnyékod villanásától összef.sod bokáig magad.
2022. aug. 6. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Több pénz. Hosszú távon az anyagi biztonságra mennek a nők.
2022. aug. 6. 21:59
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyen férfi általában félszeg, az meg többnyire taszító a nőknek. Ott a gond, hogy a macsók előbb betalálnak, aztán a nők az ilyen szerencsétlenekre vetítik ki a frusztációt.

A hasonló pasasok csak 35 körül érnék célba, mikor az elvált anyuka rájön, hogy egy megbízható csávót akar.

2022. aug. 6. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Pár éve még én is túl kedves voltam a lányokkal/nőkkel mert az volt az igazi énem. Unalmas akkor sem voltam, meg amúgy poénos is voltam mindenki szerint de közel se érdekeltem annyira a nőket mint most. Nem azt mondom, hogy most hatalmas kópé vagyok de feljebb emeltem az elvárásaimat is, és senkinek nem fogom lehozni a csillagokat. Ha valaki királynőként kezel egy nőt akkor az udvaribolondként fog rá tekinteni :D.

Az ótvar nők miatt már full más ember vagyok mint régen, de nem bántam meg hogy megváltoztam. 20/F

2022. aug. 6. 22:12
 10/18 A kérdező kommentje:
De én az értelmes, kedves nőkről beszéltem, akiknek nem ilyen tipik macsók kellenek
2022. aug. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!