Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fórumon lehet értelmese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fórumon lehet értelmesen szexről beszélgetni nőkkel?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok, és -- mint asszem mindenkit -- érdekel a női szexualitás, hogy a nők hogyan gondolkodnak a szexről, hogyan élnek meg egy aktust, mit szeretnek, mit nem. És jó volna erről az interneten beszélgetni. Meg nyilván nem tagadom, hogy izgalmas egy idegen intim szférájába ilyen módon betekintést nyerni.

A gyakorikerdesek oldala tiltja az ilyen típusú, hirdetésszerű kérdéseket. Szóval az érdekelne, hol van mód ilyen beszélgetéseket kezdeményezni, és ismeretlenül beszélgetni nőkkel ilyen témákról. Nem szexchatre gondolok, hanem valódi diskurzusra.

2022. febr. 14. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
reddit. ne itt, mert azt sem tudod, hogy nő-e, fele trollkodik, másik fele életében nem szexelt, stb.
2022. febr. 14. 22:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondolom, angol nyelven érdemes csak, mert a magyar reddit elég sovány, már amennyit én eddig láttam belőle.
2022. febr. 14. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De redditen honnan tudod h tényleg nő?
2022. febr. 14. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Redditen is sok a fizetős aki hirdet.
2022. febr. 14. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem magyarul.

3

az interneten sosem tudhatod biztosan, de ott legalább látsz egy profilt, egy nicket, egy regisztrációs időt, stb.

2022. febr. 14. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem neten csevegnél nőkkel, hanem szemtől szemben?? Az nem izgi? Vagy a szemébe nézni egy nőnek már para? Jobb otthon csetelni és közben kiverni ha izgi a téma?
2022. febr. 14. 22:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem jobb. Ez egy teljesen másik műfaj. Ez nem valamiféle hiány pótlása. (Elég együgyű gondolkodás azt feltételezni, hogy akit ilyen érdekel, az csak valami elhízott, ronda, szerencsétlen, nőt soha nem látott kocka lehet.)
2022. febr. 14. 22:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam, hogy ilyen vagy. De hogy félsz a csajoktól az tuti... 😄
2022. febr. 14. 23:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Rettegek.
2022. febr. 14. 23:36
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
Miért?
2022. febr. 14. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!