Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mondanátok olyan dc szervereke...

Mondanátok olyan dc szervereket, ahol 14-17 évesek vannak, és lehet értelmesen beszélgetni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

ahol 14-17 évesek vannak ott nem lehet értelmesen beszélgetni

ennyi idősen a legidiótábbak a kamaszok, mert azt hiszik már felnőttek és szinte mindent tudnak

persze nincs ezzel baj, ez a normális

én is qrva nagy királynak gondoltam magam, aztán először kb. 17 évesen, utána meg kb. 20 évesen jöttem rá mennyire gyerekes voltam

ezzel együtt hirtelen felnőttebb lettem

2022. jan. 17. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Egy 14-17 évestől értelmes beszélgetés? Túl sokat vársz...
2022. jan. 17. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
14-17 évesekkel értelmesen? Vagy mindent elpoénkodnak vagy okoskodnak úgy, hogy fingjuk sincs az adott dologról. Engem ez a korosztály akkor szórakoztat, ha nem ások mélyre.
2022. jan. 17. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkitől a válaszokat, de ez akkora általánosítás volt, amekkorát ritkán szoktam hallani :D Vannak értelmes 17 évesek, akikkel lehet értelmesen beszélni. Vagy lehet, hogy egy magasabb korosztálynak nem pont az az értelmes beszélgetés, ami nekünk, de én sem a "csá, megyünk bebaszni, meg füvezni" fajta beszélgetésekre gondoltam... Esetleg vitázni egyes témában, ahol mindenki meghallgat mindenkit és elmondja az adott dologról a véleményét, én pl szívesen beszélgetnék bármiről, ha az a beszélgetés nem a fentiekben már leírt formára alapul. #4 neked kifejezetten köszönöm a lenéző kommented, de amugy mindenki másnak is :)
2022. jan. 17. 16:54
 5/6 anonim válasza:
41%

>Vannak értelmes 17 évesek, akikkel lehet értelmesen beszélni.

Hamis, és majd ha idősebb leszel te is rá fogsz jönni hogy ez nem így van

2022. jan. 18. 17:56
 6/6 Bögyös Dávid ***** válasza:

Én kiállnék a saját korosztályom mellett, mindegy hány éves valaki, minden korosztályban van, aki furcsa... például nem is lehet vele beszélni normálisan... és aki meglepően intelligens.

Ez tényleg egy elhamarkodott, buta kis általánosítás, amiért most esetleg ezt így gondoljátok.

A kérdésre válaszolva pedig, vannak, csak keresni kell(pl.: ezt nem itt teszed fel kérdésképp, hanem rákeresel google-ön, vagy más keresőben, és fogsz találni gyüjtött listákat, vagy nem is kell messzire menned, már volt olyan kérdés itt az oldalon is, ami alá írtak barátkozós szervereket, az egyik kissebb, a másik nagyobb közösség, keresd meg számodra a megfelelőt, és próbálj szerencsét.

Nem akarok 15 évesen, rohadt búmer(a f@sz tudja, hogy kell leírni XD) szövegeket lenyomni, de sokkal jobb a valóságban beszélgetni. Persze van előnye két ismeretlen embernek az internet világában is, de az igazán őszinte kapcsolatok a valóságban alakulnak ki az életed folyamán, így próbálkozhatsz az interneten, de nagyon érdemes fontolóra venni, és átgondolni, a pozitív és negatív dolgát mindkét lehetőségnek, ezt meg is teheted bár mikor, leírhatod bár hová, és nézd meg, melyik a hatásosabb és a jobb végül. Én nekem nem kellett utánnagondolkodnom, tudom, hogy a környezeteddel, ami az életben körbe vesz, jobb kapcsolatot tudsz teremteni, mint egy profilképpel, meg pár gépelt szóval. Kár, h

ogy ezt le kell írni, de ha már leírtam, gondold, gondolja mindenki át.

júl. 10. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!