Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival elveszteni. Megbánnám?
Nyilván jobb lenne barátnővel, szerelemből de én kb esélytelen vagyok a lányoknál.
25 vagyok már.
Igen megbánnád
Fizetni a szexért elég megalázó
Én is ugy gondoltam hogy esélytelen barátnőt találnom, főleg olyat akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Már elkezdtem gondolkodni a prostizáson 21 évesen, amikor véletlen egymásra találtunk a barátnőmmel, csodásan néz ki, szeretjük egymást. Nagyon megbántam volna a prostit, mert igy most a szerelmemmel veszthettem el a szüzessegem, sőt ő is szüz volt.
22f
Én a helyedben nem az érzelmek miatt aggodnek, az jön prostizas után is, hanem a betegségektől, nagyon nehéz kimaszni egy ilyenből, krémek, gyógyszerek, sőt még az étkezést is megkell változtatni ha valami olyat kapsz el.
Ha a prosti mellett döntesz csak gumival és hagyd a smarolast, bár azt szerintem sok prosti nem is vállalja, szerintem sokat dobna rajtad ha elvesztened és tudnád milyen végre egy punci.
Sokkal jobban tudnál koncentrálni utána a párkapcsolatra, talán nem is hajszolnad utána olyan görcsösen a dolgot.
Én is viszonylag későn vesztettem el, lehettem már 20-22 körül. És hiába voltak nagyon nagy érzelmek a lánnyal, nem volt semmi extra a szexben mert külsőre nem is jött be annyira.
Aztán azzal volt k***szott jó a szex aki külsőre is teljesen bejott, az ideálom volt. Azzal valami álom volt minden egyes aktus.
De, hogy az első barátnő külsőre is bejojjon arra kicsi az esély, tehát hiába várnál az "igazira" lehet nem nyújtana annyit a mint egy olyan prosti aki külsőre bejon...
Jó kérdés mi jó ilyenkor....visszagondolva én már 18 évesen elmentem volna prostizni...bár lehet én is megbantam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!