Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen prostival elveszteni?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?2020. febr. 16. 13:31
2/7 anonim válasza:
Nekem full mindegy hogy veszited el...
4/7 anonim válasza:
Sztem nem lesz jó élmény, ne csináld.
5/7 anonim válasza:
Legalább túlleszel rajta, én is így vesztettem el.
21/F
6/7 anonim válasza:
1-es:
Ha nem kell senkinek, akkor miért ne?
7/7 anonim válasza:
Menjen prostihoz a déliszél :D Ha nem bír magával az ember és lelkileg frusztrált úgy is elmegy. Én 23 évesen próbáltam ki, 2 nő fogadott. Nem akarták elhinni, hogy szűz vagyok :D Mivel beláttam, hogy vonzódás nélkül nekem nem megy, így rendesen nem tudtam elveszteni. Orálisan igaz lerendeztek, de eh. Megjátszott sz.r az egész. Mindenesetre szét szedtek rendesen :D Mondjuk az is benne van, hogy nem jól valasztottam. De nem is izgat már, maradok a rendes ismerkedésnél, mert jobban megéri! Ha meg ráveszed végül magad, olyanhoz menj aki türelmes meg kedves, személy szerint én nem akarok rá bíztatni erre senkit. Egy igazi barátnő kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!