Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Neki egy lennél a sok közül, futószalagon. Más, amikor valakinek jelentesz is valamit.
Ha te is azok közé a szorongásos kérdezők közé tartozol akik egyre kétségbeesettebben keresik a választ, hogy miért nem jön még mindig össze akkor szerintem igen. Sok olyan kérdést látok ahol az ismerkedés pszichikai gátja az, hogy folyamatosan a "még szűz vagyok, hogy mondjam el, mit fog hozzá szólni" lemez forog és blokkol mindent. Ha csak így lehet felszabadítani, akkor legyen így.
Egy dologra figyelj mert áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ha befizetsz fél órára elmész két perc alatt akkor meg az a lemez fog szólni a fejedben, hogy semmire sem vagyok képes.
Úgy indulj neki, hogy két menetet beszélj le a nővel. Ha elsőre gyorsan elmész nem kell kétségbe esni, fiatal vagy ismét nekirugaszkodsz aztán másodikra már jobb lesz.
Tudom, hogy a gyk-s válaszolók 99,9%-a már első alkalommal fél óráig bírta és a csaj is háromszor ment el, de hát a valóság kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!