Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen már csak prostival lehetséges elveszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
Az a gond azt nem szeretném, de Viszont szűz se akarok maradni. Nagyon vágyom a szexre és szeretném, ki tudja mennyi van még hátra. Mit tanácsolsz? Szanjam rá magam prostira mégis? Csajozás egyáltalán nem megy, semmijen nővel se.2021. márc. 30. 22:05
1/24 StevenUp válasza:
Miért bem akarsz szűz lenni?
Mivel másabb? Semmivel.
Nem a szüzességedet kellene először elvesztened hanem ezeket a felesleges elvárásokat amiket az emberek aggatnak rád, hogy stresszesen nyomorultul érezd magad amin ők jót mulatnak.
Nem lesz szupererőd attól hogy megmártod a p*öd egy punciban...
Éld az életed aztán majd jön valaki.
2/24 anonim válasza:
Alighanem... vagy max egy kiváló és dögös magyar nyelvtan-tanárral :D
3/24 A kérdező kommentje:
Én ezt tudom, de érdekel a szex. Meg akarom tapasztalni. Mások véleménye amúgy nem nagyon izgat.
2021. márc. 30. 22:08
4/24 anonim válasza:
Felesleges mert prosti után se fogsz nőt találni ilyen hozzáállással. Csak még jobban fog hiányozni a szex.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem is akarok már nőt. Csak szexet.
2021. márc. 30. 22:09
6/24 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat erről már rég le mondtam. Esélytelen
2021. márc. 30. 22:09
7/24 anonim válasza:
Azt férfiakkal is lehet akkor, ha már nem akarsz nőt...🤭🤫
8/24 StevenUp válasza:
Ja így már értem hogy miért nem dugtál eddig
9/24 A kérdező kommentje:
Azokat meg hagyom neked. Köszi.
2021. márc. 30. 22:12
10/24 anonim válasza:
Nyilván nem csak prostival lehetséges, de ha szeretnél, ellátogathatsz egyhez, maximum rájössz, hogy a hiányérzeteden nem segít tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!