Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen már csak prostival lehetséges elveszteni a szüzességem?
Ha valaki dugni akar az fog is.
Nem értem mi ebben a bonyolult. Írj egy lánynak és kész! Ők is igénylik ahogy te is.
Hát ha nem tudsz csajozni, nem akarsz kapcsolatot akkor neked már csak a prosti marad.
Ahhoz hogy egy nővel le tudj feküdni tenni kell, nem várni a csodára
Fogyj le vagy gyurjál meg ilyenek, Moss fogat stb tegyél fel ide képet kipixelezett fejjel hogy milyen a haj,ruha stílusod
Ha ez kijavitva akkor meg jöhet a tarskereso kitartó irogatas
Az én pasim 30 volt és szerintem akkor még szuz:P titkolja)
Rakerdezett az egyik kepemre hogy mit csinálok ott. hát így kezdodott előtte csinalt magának bicepszet meg levagta a haját stb
Őszintén, ha 28 évig nem voltál nővel, menj el prostihoz. Őszintén mond meg, hogy szüzesség elvétele lesz. Így ő is fel lesz készülve, hogy magát kell megdugni.
Utána őszintén gondold át mi a baj veled.
Ahogy előttem is írták rakd rendbe magad, van időd nincs barátnőd.
Fogorvos, fodrász, edzőterem, borotva. Vegyél új ruhákat. Pénzed is van, nincs barátnőd XD
Ne legyél lusta emeld fel a seggedet és mozdulj ki otthonról.
Aztán ott van még a Tinder is,
társkeresők a neten.
Sógorom 32 éves, életében 1x volt nővel. Te már egy lépéssel előtte vagy, mert legalább ráeszméltél, hogy ez így nem jó.
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!