Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival elveszteni jobb mint életem végéig szűz maradni? 35/f
Egy ismerős, vagy egy lány barát? Egy online megismert, könnyen kapható nő? Sokkal jobb lenne a prosti, mint szűzen meghalni, de szerintem csak rontana a helyzeten. Kifogsz egy rossz prositit, aki nem foglalkozna veled, azzal hogy szűz vagy. Elsülnél 2 perc alatt, és annyi lenne az első élményednek és lehet csak még több gátat verne beléd ami miatt soha nem mernél újra próbálkozni
Én is szűz vagyok -igaz lány és fiatalabb tőled-, így a frusztrációdat valamennyire átérzem, mert nekem is eszembe jut, hogy életem végéig szűz maradok, de azért egy férfi prostituált felkeresése nekem meredek lenne
35 évesen valószínűleg annyira túlmisztifikálod már a szexet, hogy feleslegesen frusztrálod magad miatta.
Én elmennék rendszeresen, amíg bele nem jössz és nem tanulod meg helyén kezelni.
Keress olyat, akinek vannak értékelései a rosszlányokon vagy a beszámolok oldalon, ezáltal “feltérképezheted„, hogy milyen a lány. (Például mennyire kedves un. barátnő feeling)
Előre beszéld le a kiválasztott lánnyal a főbb dolgokat, mit szeretnél, mert ez az “árképzést„ is befolyásolja.
Amennyiben bejön a lány, akinél voltál, és pozitívak a tapasztalataid, és úgy érzed, akkor keresd fel még pár alkalommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!