Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szerint szép vagyok, nem pedig jóképű, az annyit jelent, hogy nem látják bennem a férfit?
szerintem te valami vérig sértődött, homoszexuális srác lehetsz, akinek nagyon bejönnek az ilyen kis csúnya girnyók, és most megsértődtél, hogy nekünk "sajnos" a brad pitt, tom cruise, george clooney típusok tetszenek.
biztosan vannak melegbárok sok helyen, próbálkozz, hátha sikerül :)
és legalább nem kell többé incel (mi az?) fórumokat olvasgatnod éjjel-nappal, miközben te ugye nagyon is nő vagy :)))
hihető, hogy egy dús hajú ember a kopaszodásról szóló fórumokat nézegeti reggeltől-estig, persze, biztosan van ilyen.
semmi bajom a melegekkel amúgy, nincs rajta mit szégyellned, csak vállald fel, hogy kicsit perverzke vagy, mint a kisegérfejű girnyó
56 kilós, csavarlazítót szipuzó undormányokért rajongsz, és az, a szánalmas, aki szerint a brad pitt (a fiatal!) a szexi?
mesélj még, ernőke!
ernőke eldöntötte gyakoriról, hogy ezentúl ez itt a nők ideálja.
ha valaki nem ért egyet, az rohanjon ernőkét olvasni, incel-fórumokra.
majd ott eligazítják!!! :))
38-as: nekem ez a srác tényleg bejön. Akkor mondjuk, hogy én vagyok rosszul bekötve, de mindig is tetszettek az ilyen "girnyók". Az összes pasi, akibe valaha szerelmes voltam, mind ilyen volt.
37L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!