Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az itteni nők szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az itteni nők szerint Karácsony Gergely nem jóképű férfi, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Láttam a kérdést, ahol fikázzák, hogy nem jóképű. Férfiként szerintem nagyon jóképű. Hol élnek ezek a nők? Jézusom.
2019. dec. 15. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Most nem mindegy? Ne azért válasszatok már meg valakit, mert levet ereszt rá a husika.
2019. dec. 15. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha szted ez a pasi jóképű akk feküdj te vele össze. Sztem nagyon nem az, de ahogy nálatok férfiaknál úgy nálunk nőknél sem egy az ideálunk.

L

2019. dec. 15. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Heteró vagyok, sose tudom megtippelni ki tetszik a nőknek és ki nem. De szerintem nagyon sunyi képe van. Nem tűnik túl magabiztosnak (amire a nők cuppannak a pletyik szerint)

Amúgy meg sok a vicc kérdés, meg a kíváncsiságból feltett kérdés. Erre való ez az oldal.

2019. dec. 15. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Nekem bejön 😍
2019. dec. 16. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Mielőtt agyverzest kapsz, nézelődj egy kicsit a férfiak által belinkelt híres nős kérdések között.

Teljesen mindegy, hogy az adott kérdező milyen külsejű nőt linkel be (de konkrétan volt már olyat is, aki úgy néz ki mint valami mesebeli istennő) , az itteni férfiak közül 10bol legalább 6an nekiállnak szétalázni, vagy nagykegyesen azt írják, hogy maximum egyszer megb asznák, ha a csaj zsákot huzna a fejére.

Ehhez képest az, hogy pár nő beírta, hogy az objektíven nézve sem túl vonzó karácsony gergely talán nem a nedves álmaik visszatértő szereplője, nem akkora tragédia.

2019. dec. 16. 02:50
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Olyan kényszeres, őszintétlen feje van. A mosolya erőltetett vicsorgás, mintha egy karó lenne a seggében. Borzalmas az a pali.
2019. dec. 16. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös

Példát is tudsz mutatni? Én elég régi bútordarab vagyok itt az oldalon, és konzekvens tapasztalásban látom, hogy amennyiben vannak párhuzamos kérdések, melyben az egyik kapcsán különböző (vörös hajú, szőke, barna, molett és vékony, nagy- és kismellű, lezser és elegáns öltözetű) nő kerül belinkelésre, a másiknál pedig ugyanennek inverz változata (öltönyös férfi, favágóinges férfi, szakállas, borotvált, borostás, szőke és kékszemű, barna bőrű barna hajú barna szemű, vörös hajú zöld szemű, göndör és hosszú hajú, tehát mindenféle stílus és külső), ott előbbi kérdés kapcsán a férfiaknak a beliknkelt nők többsége tetszik, más-más külső mellett is, míg nőknél az utóbb felvázolt kérdés alatt dominálnak az "egyik sem" válaszok.

A "legfeljebb egyszer megbaxnám" mondatok tényleg olvashatóak az oldalon, de azt a kiegészítést már te teszed hozzá, hogy "miután zacskót húztam a fejére". Ez nem a külsőnek szóló mondat ugyanis, hanem az abból kiolvasható személyiségnek. A legtöbben a műkörmös, póthajas instamodelleket "legfeljebb egyszer megbaxnák", de nem azért nem építenének fel velük tartós kapcsolatot, mert nem elég szépek, hanem mert vélhetően egy tojásrántotta is leégne mellettük, ami nem a konyhaművészet zenitje (mielőtt jönne a "a nő nem háziszolga" skandálása, közlöm, én főzök itthon), és nem nagyon lehetne vele mondjuk családalapítást tervezni sem (ezt se kövesse az, hogy "a nő nem tenyészmén", egy komoly kapcsolatnak a közös jövő is része, aminek pedig a család).

2019. dec. 16. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!