Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szerint szép vagyok, nem pedig jóképű, az annyit jelent, hogy nem látják bennem a férfit?
nem lapát áll kell, de egy szép emberhez hozzátartozik, hogy az arcához esztétikailag passzoló állkapcsa van.
ennek a fickónak olyan állkapcsa van, mint egy kisegérnek, aki összenyomódott a lyukban (az egész fickónak van egyébként egy kisegeres aurája)
idétlen, és torz.
az, hogy neked tetszik, az egy dolog, de hadd legyen másnak is véleménye.
ennek a fickónak (srácnak) sajnos nagyon torz, kifejezetten csúnya állkapcsa van.
a hozzászólásod többi részét nem értem. honnan van egy fiatal lányban ennyi gyűlölet, és frusztráltság?
utána kellett nézzek ennek az incelezésnek, hogy mit is jelent valójában.
hát ahogy olvastam, ezt a szűz férfiakra írják, vagy mi.
egyik sem vagyok, 37 éves nő vagyok.
szóval én akkor mint "női incel" maradnék inkább a fiatalkori tom cruisenál, vagy a fiatal brad pittnél
ezek a kissé torz, homoszexuális fiúcskák sajnos nagyon elterjedtek manapság, a fiatal lányok között. elég gáz :(
azon töprengek, hogy miféle gyerekkori frusztrációd lehet, hogy a csúnya embereket gondolod szépnek...te is csúnya vagy?
ez egy anonim fórum, elmondhatod nyugodtan, és biztos lesz, aki segít!
T. Chalamet szerintem is szép. Bájos, helyes. Mondjuk nekem mindig is tetszettek a lányosabb fiúk.
De a fiatal Brad Pittet se rugdosnám ki az ágyból :P
Egy másik 37L
számomra érthetetlen, hogy hogyan tetszhet valakinek ez
és ez is
az elsőn látok egy kifejezetten szexi, sármos, izmos, kicsit amolyan kisfiúan ártatlan, jólelkű férfit, aki még fényképen is illatos :)
a másodikon egy sunyi, tornából felmentett girnyót látok, akiről minden eszembe jut, csak az nem, hogy hozzámérjen, és nem csak azért, mert valószínűleg homoszexuális, és nem csak azért, mert valószínűleg egyszámjegyű a kukija, hanem mert gusztustalan az egész kisugárzása, áporodott, taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!