Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi a véleményetek egy olyan pasiról aki igazi gentleman, tisztel, udvarias, kezet csókol, előre enged stb, az ágyban viszont dominál és jó alaposan megcsinál?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 14:53
11/13 anonim válasza:
Ugyan én is kedves vagyok, az ágyban pedig nem fogom vissza magam, de ilyen, hogy kezet csókol stb.. vicc. :D
12/13 anonim válasza:
A kérdés elejét olvasva pont az jutott eszembe, hogy bánom is én, mennyit udvariaskodik, ha este rápenderít az asztalra, megragadja a torkom, és úgy megpakol, hogy másnap is sajogjon. Szóval szerintem több nő is van, akinek ez bejön.
13/13 anonim válasza:
Álompasi. De nagyon ritka, én egy ilyet ismerek összesen, meg párat akik megpróbálnak ilyenek lenni, de csak elbénázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!