Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punci nyalás Gentlemanja szeretnék lenni, mégis hol találnék erre alkalmas partnereket?
Akármilyen hihetetlenül hangzik, úgy néz ki impotens srác vagyok 21 évesen.
A farkam nem akar egy akcióban sem felálni, tökéletes nyugalmi állapotban van.
Én majd meghalok a nőkért, annyira szeretem Őket mindenestül.
Gondoltam egyet és szeretnék a nyalás Gentlemanja lenni, aki minden férfit lekörözve a legjobban nyal és izgat.
Szeretnék sok-sok puncit élvezésig nyalni és ezért hajlandó lettem volna valamennyit fizetni is. Sok prostit felkerestem telefonom de, hogy mennyire hihetetlen beképzeltem nah az dúrva, "mert az idelyük pénz" címszóval.
Már lemondtam a szexről, de nagyon szeretem a meztelen nő érintését, közelségét.. Nem is ragozom.
Mégis hol találghatnék olyan lányokat, akár milfeket, anyukákat akiket a sok elméletbeni tudásom (rengeteget olvastam) gyakorlatba is áthelyezhetném?
Na azt hagyjad már, hogy a prosti elutasít ezzel..
Ennek csak örülni szoktak, ha nem kell dugni és megkapják a szokásos pénzüket.
Olyanról is tudok, hogy idős bácsi jár prostihoz (prosti mesélte), és csak ölelkeznek.
Hú, hát az érdekes lehet
Biztos nagy kincs, ha valaki jól csinálja, ugyanis én eddig nem tudtam a szex ilyen fajtáját élvezni, sőt, volt, hogy bealudtam
De szerintem bárhol kereshetsz
Pl fiatal lányok, akik nem akarnak közösülést, csak egy kis ezt-azt pl egyetemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!