Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkorák a talpaitok és szeretitek, ha mindenféle módon kényezteti a férfi?
Figyelt kérdés
Körömlakk van rajtuk? 🙂
Kort is.
2019. nov. 20. 20:19
1/7 anonim válasza:
Szex közben mindig meglepődöm hogy mennyivel kisebb meg formásabbak a nők talpai meg lábai az én nagy hatalmas, szőrös jeti talpaimnál 😂
Imádom ha izgatják vele a farkam, ha harisnyában vannak, akkor szinte adott hogy el is durranjak rájuk
(22/F)
2/7 anonim válasza:
Igen a talpamon mindeg van koromlakk !! 🤣
3/7 anonim válasza:
Legalább láb méretet kérdeznél, biztos minden csaj most méri a talpát, hogy válaszolhasson!
4/7 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem.
2019. nov. 20. 20:57
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam meregetni a talpam. Nem szeretem ha kenyeztetik, semmi jo érzést nem valt ki belőlem, csak rettentően csikiz. Nincs rajta koromlakk
6/7 anonim válasza:
A párom szereti a làbaimat.
Szerintem nics lábfétise, csupàn midenemet szereti.
Mindig dícsérgeti, simogatja.
Néha szoktam làbbal is izgatni, amit nagyon szeret.
Nekem az okoz ebben örömet,hogy làtom hogy neki jó.
Szeretek igényes lenni, ezért viszonylag sokat foglalkozom a làbammal is.
Lakkozni is szoktam. Most épp bordó.
Párom is szereti.
Kéretlen privàtokat nem kérek! Előre is köszi!
7/7 A kérdező kommentje:
Bordó lakk lábon...☺️😘
2019. nov. 21. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!