Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagytad abba a prostizást, azelőtt meddig prostiztál ?
El, de ilyen esetben nem tudom mit éreznék, mert úgy gondolom az én hibám is.
Azt elvárnám, hogy mielőtt elkezdi odaáll és azt mondja, hogy vagy neki álunk dolgozni a szexen vagy jövőhéten elmegy kurvázni, ha én nem teszek semmit és elmegy akkor én tehetek róla.
Azokat a nőket sosem értettem akik elvárják hogy az ember ne menjen félre, de dugni meg nem akarnak, akkor mire fel van elvárása.
Én régebben a szexmentes fétisem miatt vettem igénybe néhányuk szolgáltatását. A legtöbbre jellemző volt, hogy volt benne egy beképzeltség, a stílusa, hozzáállása. Bármennyire is próbálta megjátszani magát, nem volt az igazi. Aztán találtam máshol egy lányt, aki nem foglalkozott hivatásszerűen ezzel, de benne volt, hogy az én kérésem teljesítse. Ez a lány csodálatos volt, a hozzáállása, stílusa, mindene, vele éreztem a legjobban magam. Ekkor értettem meg, hogy ezt lehet így is csinálni, akkor én minek fizetek azoknak a lányoknak? A prostik beképzeltsége, azt hiszik, ők a valakik, ez nekem nem kell. Vagy ha csak felhívtam az egyiket, az a stílus, amiben beszélt, az valami ocsmány volt. Én többet az ő "szolgáltatásukat" nem veszem igénybe. Ha akad valahonnan egy lány, aki nyitott rám, akkor azt megvárom, de nem fogom prostikkal tölteni az időmet és pénzt kiadni rájuk.
Azelőtt olyan 2-3 évig néha-néha találkozgattam lányokkal arról a rossz oldalról. Az utolsó egy az egyben átvert. Utána egy évvel találkoztam azzal a nem hivatásossal, aki mindegyiket messze felülmúlta. Azóta magas lett nálam a mérce, több éve nem találkoztam eggyel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!