Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex alacsonyabb nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex alacsonyabb nővel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt 150-160 cm-re. Átlag magas férfiként csak velem egymagas nővel volt szexuális élményem. Ráadásul duci volt. Sokat fantáziálok arról, hogy alacsonyabb termetű nővel hempergek, ahogy könnyedén tudunk mindenféle pozíciót kipróbálni és dominánsnak érezhetem magam. Vajon tényleg ilyen jó élmény lehet vagy nem sokban különbözik a "nagyobb" nővel való szextől?
2022. aug. 1. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
Asszonykám alacsony és kövér...iszonyatosan szeretem dugni, nagyon le tudom uralni ! Könyebben elérem a nyakát is kutyapózban ;)
2022. aug. 26. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
160 cm vagyok. Volt magasabb, alacsonyabb partnerem is. Nem mondta senki, hogy számítana mekkora vagyok, hogy jobb vagy rosszabb lett volna velem, mint egy magassabb nővel. 😃
2022. aug. 27. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:
magasabb* bocs elírtam
2022. aug. 27. 16:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Elég sokféle magasságú nővel volt dolgom, volt alacsonyabb, magasabb. Mindegyiknek megvolt a maga előnye. De nem csak a magasságon múlik. :) 30/F
2022. aug. 28. 05:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Én próbáltam ilyen alacsonyakkal, jó érzés.
2022. szept. 9. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
sajnos a lovagló és a 69 póz nem működött. Ez nagy lemondás. 190f
2022. dec. 28. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:

144 cm vagyok, 37 kg , párom 202 cm,106 kg 😁

Imádjuk ezt a méretbeli különbséget. Szeretem azt is amikor nagyon törékeny, picilanykent szeretkezik velem, de azt is, hogy kedvére tud emelgetni, használni a testem millió pózban megtartva. Mi a lovaglópozt is megoldjuk 😁 mondjuk leginkább úgy, hogy ő mozgatja, emelgeti a testem, húz a farkára. Egyedül a 69 a problémas, de annyi más előny van helyette, hogy nem hiányzik

2022. dec. 28. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem izgató egy alacsony lány, 187cm vagyok és 170cm körüli a kedvencem. 150cm körüli tudat alatt azt az üzenetet küldeni, hogy rossz gének, ha tőle lenne gyerekem akkor a fiam magassági esélyeit rontaná és soha nem lenne belőle sikeres atléta, evezős testépítő, magasugró, stb. Ha lány akkor se lenne belőle egy kifutólap modell. Vagyis a túl alacsony nő rontja a génállományt, igenis ha a felmenőim közül mindenki magas volt és mindenki kiemelkedő sportoló, én magam is atléta vagyok, Európa bajnokságra edzek, ezért a tudat alattim nem tud félnézni/felizgulni egy alacsony lányra, azaz szexelni se tudnék vele. De ez az én személyes preferenciám, nem kell besértődni.. Egy lánynak is joga van pl azt mondani, hogy neki egy 13 cm-es pénisz nem elég izgató látvány. És ha így érzi, teljesen igaza van, senki ne kövezze meg az ízléséért. Ugyanúgy egy férfi is mondatja, hogy neki 150cm kevés és magasabbat akar és sportolói körökben egyébként magamon kívül is tudok egy néhány férfit, aki normál magasságú nőt részesíti előnyben.
2023. jan. 18. 23:28
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
#18 nincs olyan hogy a 150 cm az nem normalis magasság nekem soha nem volt problémám emiatt mert én akkora vagyok nem tehetek róla hogy ekkorára nőttem egy lánynál normális h valaki nem nő magasra ettől függetlenül lehetnek még vannak magas lányok az is normális nem erről van szó hanem h ha a lány nem magas az teljesen elfogadott a lányokra általában az jellemző h alacsonyabbra nőnek mint a fiúk
2023. ápr. 23. 08:44
 20/20 anonim ***** válasza:
"nincs olyan hogy a 150 cm az nem normalis magasság" - Nem szeretnélek megbántani, de 150 cm = alacsony, azaz a normálistól/átlagtól eltérő női testmagasság. Ettől függetlenül persze, hogy nem tehetsz róla és az is normális, hogy el van fogadva, senki nem fog neked beszólni, megkövezni, vagy csúnyán nézni azért, mert 150cm vagy. A fiúk nagy részének is teljesen rendben van az alacsony nő. A fiúk egy másik részének viszont nincs rendben, ők szintén nem fognak neked beszólni, semmi negatívat nem fognak feléd közvetíteni, amit te érzékelnél, tiszteletlenül viselkedni sem fognak. Az alacsony lányokkal nem szimpatizáló fiúk köre egyszerűen nem téged környékez meg/ nem neked fog udvarolni, hanem normál, vagy magasabb lányoknak.
2023. ápr. 24. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!