Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex alacsonyabb nővel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt 150-160 cm-re. Átlag magas férfiként csak velem egymagas nővel volt szexuális élményem. Ráadásul duci volt. Sokat fantáziálok arról, hogy alacsonyabb termetű nővel hempergek, ahogy könnyedén tudunk mindenféle pozíciót kipróbálni és dominánsnak érezhetem magam. Vajon tényleg ilyen jó élmény lehet vagy nem sokban különbözik a "nagyobb" nővel való szextől?2022. aug. 1. 23:35
1/20 anonim válasza:
Én 157 centi vagyok, és nincs viszonyítási alapom, csak a saját nevemben beszélek.
A partnereim általában pont ezeket jegyezték meg, amit te is írsz... Szóval abszolút lehet alapja a fantáziádnak.
28/N
2/20 anonim válasza:
190 cm vagyok, volt ~150 cm körüli partnerem és nálam magasabb 194 cm-s is. Ismered a mondást, vízszintesen mindenki egyforma magas :) Szval, nem érzékeled a magasság különbséget, nem ettől függ jó lesz-e a szex.
3/20 anonim válasza:
147 cm vagyok, párom 195 cm, lovaglón kívül minden jó.
22/L
4/20 anonim válasza:
Nagyon jó, de azért nem csak a magassagtol függ. 177cm F+161cm N
5/20 anonim válasza:
egy bizonyos méretkülönbség után macerás, azért ezt el kell mondanom. Néhány póz nem kényelmes, viszont nem annyira gáz, hogy emiatt ne gyere össze valakivel
7/20 anonim válasza:
144 cm vagyok. Soha semmi problémát nem okozott, 190+ centis pasival se. Sőt, inkább előny.
8/20 anonim válasza:
Van egy mondásom, amikor egy beszélgetésnél erre terelődik a téma: A kicsi lánykákkal (magasságban, még mielőtt valaki félre értené) jó szexelni, mert nekik lehet jól belenyomni a fejüket a párnába :)
A másik; kiscsajt élvezetesebb ledominálni, mint egy nagyobbat.
9/20 anonim válasza:
sajnálom azokat a nőket, akik összekerülnek veled.
10/20 A kérdező kommentje:
Egy talajtornás csajszival de kipróbálnám...
2022. aug. 9. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!