Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig bírná , illetve vajon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírná , illetve vajon ki bírná e akár férfi , akár nő , ha a szex hiányával kínoznák ?

Figyelt kérdés

Elsősorban ara gondolok , ha pl : meg tiltanák , vagy bármely eszközzel ki zárnák akár az ön kielégítés , maszturbálás lehetőségét is , ám minden nap a férfiak számára , gyönyörű majdnem , vagy teljesen meztelen nők látványát kellene elviselni , még a nők ugyan úgy , férfiak látványában gyönyörködhetnének , ám megérinteni nem tudnák azokat .

Netán a tilalommal sújtott egyének szeme láttára , gyönyörű nők és férfiak szeretkeznének egymással.

Gondoljatok bele , ha csak valakit ily módon büntetésre ítélnének pl: 3 évre , volna olyan szexuálisan egészséges ember , aki ezt képes lenne épp ésszel ki bírni ? Ha igen , vajon meddig ?

#Fantáziálkodó
2022. júl. 31. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1 évig simán bírnám
2022. júl. 31. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze, szerintem lenne. Ha még a szexet, önkielégítést megtiltanák nekem, de végig kellene néznem más szexelését vagy meztelen nőket, akkor kibírnám, mivel nekem például a felizguláshoz vagy kielégüléshez rendes érintésre, izgatásra is szükségem van. Lehet, hogy amikor néznék szexelni valakiket akkor felállna, de az nem olyan izgalom lenne szóval kibírnám.
2022. júl. 31. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Végtelenségig kibírnám, erre találta fel a természet az éjjeli magömlést...
2022. júl. 31. 23:29
 4/12 Pretorius25 ***** válasza:
49%

Lehet hogy a nők kibírnák, de sztem a férfiak ezt max 1 hónapig bírnák...

Egyszer költözés miatt 3 hónapig laktunk apóséknál. A 3 hónap alatt 1 szex volt. Holott a heti 1-2-höz voltam akkoriban szokva... A 3 hónap letelte után azt mondtam az asszonynak, hogy nem majdnem őrűltem bele a szexhiányba, hanem ténylegesen beleőrűltem! Úgy érzem, az alatt a 3 hónap alatt lelkileg kicsit belehaltam! Persze mikor beköltöztünk az új házunkba, bepótóltuk alaposan, és azóta már évek teltek el. Szóval azóta rendbe jöttem, de még 1x nem csinálnám végig újra...

2022. júl. 31. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon függ az egyéni vérmérséklettől is. De átlagosan a nők akár évekig is kibírnák, még a férfiak többségének már pár hét után minden baja lenne.
2022. júl. 31. 23:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak epp a pszichologiai oldalaval nem foglalkozik senki. Azert vannak pl fogyasnal is cheat-dayek mert annyira kitudjak birni ugye?
2022. júl. 31. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Normális ember nem bírja ki, max ha valakinek ez a perverziója. Hogy megszabnak neki valamit és ebbe éli ki.
2022. aug. 1. 01:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat , amiből tényleg ara lehet következtetni , hogy a nők többsége , könnyebben le tudna mondani a szexről , mint mi férfiak .

De hogy pontosan mért lehet ez így s mi az oka,az nem derül ki .

Minden esetre , nagyon érdekes az eredmény összességében .

Amikor a kérdést feltettem , magamból indultam ki elsősorban , mert én is nagyon nehezen bírnám ki még hónapokig is , nem hogy évekig , szex nélkül .

Én 20 évesen a napi 1 , olykor a napi 2-3 szexhez voltam szokva és amikor épen nem volt barátnőm , nem találtam a helyem , mászkáltam össze - vissza s miért is ne botlottam volna állandóan szerelmes párokba ,, ekkor majd meg ölt a féltékenység és a vágy , amit nem volt kivel megélnem .

2022. aug. 1. 20:39
 9/12 Pretorius25 ***** válasza:

De hogy pontosan mért lehet ez így s mi az oka,az nem derül ki .

A férfiak a párosodásra vannak kitalálva. A nők meg a gyerek 9 hónapig való kihordására.

Tehát annak h a férfiak kevésbé bírják szex nélkül, biológiai okai vannak!

2022. aug. 4. 16:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a pontos választ , ez már ad megfelelő magyarázatot az okokra .
2022. aug. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!