Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha más nőket is megakarok még dugni? Hogy lehet ezt kezelni?
Néhány hónapja egy nagyon jó párkapcsolatom van. Kiváló a szex, nagyon jó köztünk a kémia, stb. A barátnőm alakra nem csillagos 10es, de nagyon izgató számomra. És pont ezért zavar annyira, hogy még így is néha előfordul, hogy más nőkre fantáziálok akaratomon kivül, meg az utcán sétálva a bombázó csajokat megkívánom. Nem olyan rég is majdnem elkövettem egy nagyon nagy hibát, egy házibuliban egy nagyon csinos fiatal ribi elcsavarta a fejem, eszméletlen szexi volt. Csókolóztunk, és akarta, hogy megdugjam, szerencsére sikerült megálljt parancsolnom magamnak. De őszintén nagyon megdugtam volna, és kiváncsi lettem volna rá, pedig nagyon szeretem a barátnőmet.
Hozzáteszem, sok nővel volt már dolgom, de a szexuális éetem és önbizalmam csak 1-2 éve jött rendbe. Addig korai magömléssel és merevedési zavarokkal küzdöttem, tehát inkább kudarcoknak éltem meg az együttléteket. Mostmár egész jól megy a dolog, és mintha azt érezném, sok jó csajt megakarok még dugni, ami tudom, hogy nagyon nem helyes, mert a barátnőmet szeretem nagyon, és kielégít is. Miért lehet ez, normális ebben a korban, vagy túl sok? 26f
1es
Tudom, megértem, ha ezt gondolja rólam bárki. De mit tegyek, ha ezt érzem, jobb, ha elnyomom magamban?
Tisztázd magadban a kérdést:
Szereted a barátnődet, vagy valóban szerelmes is vagy belé?
Továbbá: mit tennél, ha teherbe esne a barátnőd? Mit érezném? Ezt kérlek próbáld meg átéléssel végiggondolni. Ha megvan mindkét kérdésre a válasz, akkor tudok értelmeset mondani az eredeti kérdésedre.
A #6-tal értek egyet.
Ez egy férfi ösztön, ami sajnos/szerencsére mindenkiben ott van.
Az már intelligencia kérdése, hogy mennyire tud a férfi az ösztönlényszerepen fölülkerekedni... Nyilvánvalóan a gondolatainkat, a fantáziánkat nem tudjuk kordában tartani, de a tetteinket igen! Ha valóban szeretünk valakit, akkor úgy gondolom, hogy meg is éri ezt megtenni, viszont ez miatt nem szabad a saját válladat megveregetni, mert bár fejben lehet, hogy ezt egy minden napos hőstettként éled meg magadban, hogy "ma se léptem félre", de ez akkor is egy alap dolog, amivel egy normális párkapcsolatban meg kell, hogy tiszteljék a partnerek egymást.
Ha tényleg annyira szeretnéd a barátnődet, akkor az a "fiatal ribi", ahogy te nevezted, nem bírta volna ennyire sem elcsavarni a fejed, hogy megcsókold.
Véleményem szerint nincs azzal baj, hogy úgy érzed, hogy sok mindenkit szeretnél még megkapni, de legyen benned gerinc és
1. még most szakíts a csajoddal vagy
2. dobd fel a nyílt kapcsolat lehetőségét, hogy mit szól hozzá.
Minek vagy kapcsolatban, ha nem bírsz a tököddel?
Szakíts vele, éld ki magad és ha felnőttél fejben is egy kapcsolathoz keress barátnőt.
Csóri csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!