Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha más nőket is megakarok még dugni? Hogy lehet ezt kezelni?
Néhány hónapja egy nagyon jó párkapcsolatom van. Kiváló a szex, nagyon jó köztünk a kémia, stb. A barátnőm alakra nem csillagos 10es, de nagyon izgató számomra. És pont ezért zavar annyira, hogy még így is néha előfordul, hogy más nőkre fantáziálok akaratomon kivül, meg az utcán sétálva a bombázó csajokat megkívánom. Nem olyan rég is majdnem elkövettem egy nagyon nagy hibát, egy házibuliban egy nagyon csinos fiatal ribi elcsavarta a fejem, eszméletlen szexi volt. Csókolóztunk, és akarta, hogy megdugjam, szerencsére sikerült megálljt parancsolnom magamnak. De őszintén nagyon megdugtam volna, és kiváncsi lettem volna rá, pedig nagyon szeretem a barátnőmet.
Hozzáteszem, sok nővel volt már dolgom, de a szexuális éetem és önbizalmam csak 1-2 éve jött rendbe. Addig korai magömléssel és merevedési zavarokkal küzdöttem, tehát inkább kudarcoknak éltem meg az együttléteket. Mostmár egész jól megy a dolog, és mintha azt érezném, sok jó csajt megakarok még dugni, ami tudom, hogy nagyon nem helyes, mert a barátnőmet szeretem nagyon, és kielégít is. Miért lehet ez, normális ebben a korban, vagy túl sok? 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!