Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi buliban húzza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi buliban húzza a hajam, kiszívja a nyakam, harap, erősen szorít akkor a szexben is ilyen erőszakos lehet?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vagy ennél tovább is megy. De ha nem tetszik szólj. Eldönti hkgy így elég e neki vagy seem
2022. júl. 31. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ízelítőt kaptál, vigyázz vele!
2022. júl. 31. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, akkor az ágyban is egy nyomi pszichopata és korai magömléses
2022. júl. 31. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
nekem tetszik, ők a legjobbak az ágyban N
2022. júl. 31. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak a többiek előtt akar felvágni,kettesben 0az ágyban.
2022. júl. 31. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak ott a pillanat hevében volt ilyen. Ezt csak akkor tudod meg ha lefekszel vele.

Nekem volt egyszer egy ilyen típusú "kapcsolatom". Pár alkalommal voltam vele. Egy vadállat volt. Mondjuk nekem bejött a dolog, kivéve amikor análisan is akarta. Na ott kicsit megijedtem, mondtam, hogy oké, de akkor vegyen vissza, és legyen finomabb.

2022. júl. 31. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint valószínűleg az ágyban is ilyen, és keményebb dolgokba is bele szeretne vinni, azt figyeli, hogy neked ez bejön-e.

Én szeretem a durva (akár nagyon durva) szexet, és vevő is vagyok rá, mikor valaki így mutatja ki. Viszont ilyen pasival sosem megyek aznap este ágyba, rákérdezek elég sokatmondóan, hogy az ágyban is szeretne-e ilyesmit, és ha igen, akkor mondom, hogy benne vagyok, de ahhoz, hogy ennyire megbízzak benne, várnia kell, randizzunk párat, és legyen pár gyengéd szex is előbb.

Ha ebbe nem megy bele, amúgy sem komolyan vehető, és nem biztonságos vele a játék. Nem domináns, csak simán erőszakos.

N

2022. aug. 1. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!