Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lányok és nők, ha lehetség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok és nők, ha lehetséges lenne, ti lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?

Figyelt kérdés
Őszinte válasz érdekel, esetleg az, hogy kinek ki lenne az 😊

2022. júl. 30. 00:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:

Eközben persze mindenki azt hiszi, leányálom az, ha valaki idol:

[link] -magyar cikk, nehogy azt higgye valaki hog hazudok.. "Az énekesnő depressziótól szenvedett, korábban rengeteget szekálták online. A rendőrség öngyilkosságra gyanakszik; se idegenkezűségre utaló nyomot, se búcsúlevelet nem találtak."

40 éves koreai színészek:

[link] - Gon Yoo - ő sem férfias nektek? :) Ő játszott a Squid Game-ben, amikor valaki be akart lépni a játékba. Van több híresebb szerepe is, természetesen.

Személyes kedvencem:

[link]

- Lee Dong-Wok, szintén 40 éves színész :)

Ha kerestek róla fiatalabb képet, szerintem most, így 40 évesen sárosabb. Őszintén, egy európai ember mikor fog így kinézni 40 évesen? :)

2022. aug. 3. 10:34
 72/90 anonim ***** válasza:

*sármosabb

Szeretem ezt a laptopot :D

2022. aug. 3. 10:35
 73/90 anonim ***** válasza:

Persze hogy ez a baj :)

A féltékenység arad a képernyőn keresztül is.

A férfi az, aki szoros és sorhasa van…

Bármelyik kpop idol több ezer not megkaphatna bármikor, egy bts tag meg több milliót is, ez a problémájuk a nagy macsó európai szoros férfiaknak

Es valóban 30 fölött csak meg szebb lesz az összes ázsiai, mivel lassan öregszenek

2022. aug. 3. 10:52
 74/90 anonim ***** válasza:

73. Pontosan :)

Ezért írtam oda az étkezést is, teljesen más dolgokat esznek, tisztábban is étkeznek. Nyilván vannak ott is desszertek, édességek, de több halat és zöldséget is fogyasztanak mint mi. Más a gasztronómia, nincs annyira sok zsíros ételük és nem mindegyik ételben van ott a hús. A másik érdekesség is, hogy a koreai emberek nem is annyira szőrösödnek :D

2022. aug. 3. 10:56
 75/90 anonim ***** válasza:
28. Esetleg rólad is láthatunk képet, mennyire is vagy férfias? :)
2022. aug. 3. 11:19
 76/90 anonim ***** válasza:
Neeem! Sztárral soha!
2022. aug. 3. 20:41
 77/90 anonim ***** válasza:

Na, hirtelen eltűntek a szidalmazó "férfiak" és mindenki csöndben van. :D

Hát eddig tartott az oroszlán szív? :)

2022. aug. 4. 12:29
 78/90 anonim ***** válasza:

#77 nem, csak veled ellentétben én dolgozom xd

És nő vagyok. Nyugodtan megkaphat Jimin meg a többi annyi nőt amennyit csak akar, én aztán nem tiltom meg nekik. Engem nem kaphatnának meg, de gondolom az érzéseink kölcsönösek szóval biztos nem fáj emiatt a szívük. Nektek pedig jó bts ff olvasást, megyek vissza a melóba :)

2022. aug. 4. 12:37
 79/90 anonim ***** válasza:
78. Ugye tudod hogy én írtam azt hogy egyetértek veled XDDDDDD?!
2022. aug. 4. 12:39
 80/90 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, valakivel kevertelek! Mi nem értettünk egyet. :)

De nem is baj, minden nő más, lehet neked a Chadek jönnek be, egészségedre. :)

2022. aug. 4. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!