Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok és nők, ha lehetséges lenne, ti lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?
Eközben persze mindenki azt hiszi, leányálom az, ha valaki idol:
[link] -magyar cikk, nehogy azt higgye valaki hog hazudok.. "Az énekesnő depressziótól szenvedett, korábban rengeteget szekálták online. A rendőrség öngyilkosságra gyanakszik; se idegenkezűségre utaló nyomot, se búcsúlevelet nem találtak."
40 éves koreai színészek:
[link] - Gon Yoo - ő sem férfias nektek? :) Ő játszott a Squid Game-ben, amikor valaki be akart lépni a játékba. Van több híresebb szerepe is, természetesen.
Személyes kedvencem:
- Lee Dong-Wok, szintén 40 éves színész :)
Ha kerestek róla fiatalabb képet, szerintem most, így 40 évesen sárosabb. Őszintén, egy európai ember mikor fog így kinézni 40 évesen? :)
*sármosabb
Szeretem ezt a laptopot :D
Persze hogy ez a baj :)
A féltékenység arad a képernyőn keresztül is.
A férfi az, aki szoros és sorhasa van…
Bármelyik kpop idol több ezer not megkaphatna bármikor, egy bts tag meg több milliót is, ez a problémájuk a nagy macsó európai szoros férfiaknak
Es valóban 30 fölött csak meg szebb lesz az összes ázsiai, mivel lassan öregszenek
73. Pontosan :)
Ezért írtam oda az étkezést is, teljesen más dolgokat esznek, tisztábban is étkeznek. Nyilván vannak ott is desszertek, édességek, de több halat és zöldséget is fogyasztanak mint mi. Más a gasztronómia, nincs annyira sok zsíros ételük és nem mindegyik ételben van ott a hús. A másik érdekesség is, hogy a koreai emberek nem is annyira szőrösödnek :D
Na, hirtelen eltűntek a szidalmazó "férfiak" és mindenki csöndben van. :D
Hát eddig tartott az oroszlán szív? :)
#77 nem, csak veled ellentétben én dolgozom xd
És nő vagyok. Nyugodtan megkaphat Jimin meg a többi annyi nőt amennyit csak akar, én aztán nem tiltom meg nekik. Engem nem kaphatnának meg, de gondolom az érzéseink kölcsönösek szóval biztos nem fáj emiatt a szívük. Nektek pedig jó bts ff olvasást, megyek vissza a melóba :)
Ja bocsi, valakivel kevertelek! Mi nem értettünk egyet. :)
De nem is baj, minden nő más, lehet neked a Chadek jönnek be, egészségedre. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!