Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok és nők, ha lehetséges lenne, ti lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?
Figyelt kérdés
Őszinte válasz érdekel, esetleg az, hogy kinek ki lenne az 😊2022. júl. 30. 00:10
12/90 anonim válasza:
#10 Miért látják a nők a homoszexuális külső jegyeket vonzónak egy férfin? Rúzs, smink, fülbevalók, vékonyság, szőrtelen arc, nőiesre vágott haj...?
13/90 anonim válasza:
10es vagyok, én szerintem nagyon aranyos.
14/90 anonim válasza:
12, mutatnék en neked olyan idolt aki férfiasabb mint bárki más
Attól lesz valaki férfias hogy szoros meg hájas? :D mesélj meg
15/90 anonim válasza:
#14 nem a 12-es vagyok, de mutass xd mert kiváncsi vagyok
16/90 anonim válasza:
#13 Igen, a melegek is. De ez szexuálisan mitől vonzó egy heteró nőnek?
----------
#14 Hát a rúzstól és a fülbevalótól biztosan nem.
18/90 anonim válasza:
Gyerekeim nem minden kpop idol nőies ám…
19/90 anonim válasza:
#18 ezért kértem, hogy mutassatok példát, mert pl én még egy férfiasabbat se láttam, de mivel ti jobban ismeritek ezt a világot, nyilván én vagyok balf.sz
20/90 anonim válasza:
Tessék most csak a kedvedért kerestem egy képet. O a legismertebb, de sajnos pont messze o az egyik legjobb…
Rendkívül nőies valóban
Ráadásul itt még csak 23 éves volt, tehát meg messze is van a legjobb formájától
Na mással nem is nagyon akarok lefekudni rajta kívül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!