Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok és nők, ha lehetséges lenne, ti lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?
Sajnos soha nem lesz, pedig fizetnek is érte hidd el
Rúzs soha nincs rajta, ajakapolo max.
A smink idoloknal alap, így érik el az Anime hatást
A fulbevalotol meg csak meg szexibb lett, az itthon is van sok pasinak
#38 nem egészen értelek, most azon megy a diskurzus, hogy az idolok nem férfiasak, egy kuslánynak miért kéne annak lennie? Egy kislány értelemszerűen kislányos (már ha hetero vagy transz kislány).
De amúgy tessék, a ma is szuper férfias Al Pacino 20 évesen, tehát közel egy korosztály BTSékkel:
Úgy is lehet valaki férfias, hogy nem egy kifejezett George Clooney, vagy John Wayne.
Egy mugshot aztán nagyon férfias 😂 az kell a nőnek
Miért hasonlítasz össze egy kielt fehér pasit egy ázsiaival, mikor teljesen más genetika?
Hát ha te nem látod a rúzst, akkor még az is kétséges, nő vagy-e egyáltalán.😀
"A fulbevalotol meg csak meg szexibb lett, az itthon is van sok pasinak"
Igen. Csak nem mindegy, hogy milyen fülbevaló.
Akkor te vagy a pasi mert ez enyhén színezett ajakapolo, meg a fajtáját is meg tudom mondani.
Na milyen fulbevalo?
Életem egyik legnagyobb crushával külföldön talakoztam, na ő aztán férfiasabb volt bárkinél, egy brutális chopperrel járt es ugyanolyan pici karika fubevaloja volt mint jk-nak
#43 direkt ezt a képet választottam.
De a genetika teljesen mindegy, itt a rúzsról van szó, a lányos ruhákról, sminkről és arról hogy rendszeresen smárolnak egymással a bandatagok. Elhiszem, hogy hetetok, de ezek elég meleg dolgok, bárhogy csűrjük csavarjuk a dolgot. Pacino sose csinált ilyeneket, genetika ide vagy oda (bár ő meg átesett a ló túloldalára, de ez most nem kapcsolódik ide).
Soha nem smároltak egymással…
Fogdosas valóban van, de az leginkább fanservice, illetve Koreában fogdossak egymást a hetero pasik… más kultúra
Egyébként nem mind hetero…
De pl jungkook biztos hogy az.
A megjelenéséről van szó továbbra is, ami abszolút férfias
Linkeld már. Kb 8 évvel ezelőtt adott az egyik tag a masinak egy szájrapuszit egy műsor kedvéért fogadásból… vagy az volt a büntetés, mar nem emlékszem
És nem jk volt az. Mert én meg mindig róla beszélek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!