Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok és nők, ha lehetséges lenne, ti lefeküdnétek a kedvenc sztárotokkal?
#29 Találtál róla egy képet, ahol véletlenül pont nincs kirúzsozva a szája, és nincs fülbevalója. Én meg többet belinkeltem, amin de.
Persze, hogy tudom. Ezért is tudom, miről beszélek, és mindjárt le tudtam csapni a magas labdát.
Beszédes, hogy meg sem nyitod. Tessék, egészen friss képek:
Egyébként meg nem azért néznek ki homoszexuálisnak, mert fiatalok és még nem fejlődtek ki a férfias külső jegyeik, hanem mert úgy öltözkönek, mint egy négyéves kislány a szülinapi zsúrján.
Persze, ettől még tetszhet, csak arra vonatkozott a kérdésem, hogy miért van ez a tömegjelenség, hogy homoszexuális külső jegyek fizikailag ennyire nagy arányban vonzóak heteró nőknek. Látszólag nincs racionális alapja, és érdekelne ennek a pszichológiai háttere.
#36 én ugyanezt megkérdeztem a nagynénémtől, aki hatalmas fanja az összes koreai dolognak, de főleg a BTSnek és ő azt az egy dolgot tudta mondani, hogy "hát mert aranyosak". Most ez oké, de ha megnézel magadnak egy férfit, az utolsó, ami tetszene rajta, az hogy aranyos, nem?
Szerintem amúgy biológiailag egyetlen magyarázat létezhet erre, az, hogy az ázsiaiaknak nem lassú a spermája.
Hát barátom ha te látsz olyan kislányt aki tele van pc-kel, tetkokkal, tökéletesre van kidolgozva a teste és láncot meg fekete garbot hord, azt linkeld be 😂
20 évesen meg nekem sem jött be, mert túl kisfius volt
De most mar férfias es csak egyre jobb lesz hiszen meg csak 24..
Jungkookrol meg az utolsó szó ami eszembe jut az hogy homoszexuális, egyik legferfiasabb idol
10000x jobban le akarok vele feküdni, mint bárkivel akit Magyaroszágon lattam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!