Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » T.i nem irigylitek azokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T.i nem irigylitek azokat, akik érzelmek nélkül is tudnak szexelni?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azokhoz szól akik nem tudnak érzelmek nélkül szexelni.
2022. júl. 29. 11:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem mert akkor olyanokkal.is lefekudnék akik az alja.

Ha csak a szexet magában tudnám élvezni, akkor nem szamitana kb ki nyújtja.

De mivel képtelen vagyok random barkivel a szex élvezetére, es nem is akarom hogy használgassanak, igy marad a magas léc érzelmekkel.

2022. júl. 29. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudok érzelem nélkül szexelni, de azért az nem az igazi. A száraz kenyér és a víz elég az életben maradáshoz, de nem a legjobb kaja 😅 valahogy így vagyok az érzelem mentes szexxel is. Amikor az ember szeret és szeretve van mindent megsokszoroz. F
2022. júl. 29. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
De igen, ugyanakkor úgy érzem, hogy ennél több tartás van bennem, bár néha ettől függetlenül jól esne. De jobb így ahogy most van.
2022. júl. 29. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom hogyan csinálják azt, hogy találkoznak, megismerkednek valakivel aztán már nemsokára meg is volt a szex. És ezt meg tudják csinálni nem csak egy személlyel, hanem többel is ugyanígy, hogy simán váltogatják a partnereiket.

Igen irigylem azokat akiknek ilyen lazán összejön.

2022. júl. 29. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigylem azokat, sőt sajnálom, hogy nem tapasztalhatják meg. Mivel az érzelmekkel teli szex fokozottabb és felszabadítóbb +emberek vagyunk, nem állatok.

30 nő

2022. júl. 29. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindig irigyeltem a ribiket.
2022. júl. 29. 18:15
 17/18 anonim ***** válasza:
15-ös: Ha vki tud érzelmek nélkül, nem azt jelenti automatikusan, hogy soha nem tapasztalja meg, milyen a szerelem, és úgy szeretkezni, pusztán annyi, hogy megy anélkül is. Nekem volt jó pár egyéjszakás kalandom és szexkapcsolatom, ahogy szerelmi kapcsolatom is.
2022. júl. 29. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. ápr. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!