Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért irigylitek a puncitokat a férfiaktól? Miért nem vagytok hajlandóak csak úgy dugni ha valaki bejön nektek? Sportszerűtlenek vagytok, mi persze tálcán kínáljuk a botot.
wtf
Azért ez egy elég erős általánosítás. Akik kéretik magukat repüljenek azt cs. Vannak prűd lányok akiknek nem megy ez, tény, de azért elég sok ma már a kicsit szabadabb gondolkodású és a pillanat élvezetének elő típusú lány.
Szerintem se kell túlbonyolítani ezt. De ignoráld az ilyen lányokat ha zavar, és kész :D
Mert a saját élvezetem és elveim sokkal többet érnek, mint a te kanosságod. Ha valakivel nem szeretnék lefeküdni, azzal nem is fogok és pont nem érdekel, hogy ez neki vagy neked mennyire elviselhetetlen.
Én speciel olyan vagyok, hogy csak olyannal tudok lefeküdni, akibe szerelmes vagyok. Miért feküdnék le olyannal, akivel nem szeretnék és semmit se jelent számomra? Ugyanúgy nekem egy "bot" sem kell, ami a páromé, inkább osszátok szét őket egymás között.
Azért kicsit el vagy szállva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!