Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szubmisszív nőnek magasabbak az elvárásai férfiak terén?
Mitől lesz valaki férfi?
Én nem vagyok az az igazi alfahím, társaságban csöndes vagyok, viszonylag jóképűnek tartanak, nem vagyok kigyúrva, az alkatom inkább átlagos, azért van némi sportosság meg izom, de van némi felesleg is.. pénzem is annyi van amennyi kell, nem vagyok kifejezetten gazdag, de van egy másfélszobás lakásom meg kocsim, viszonylag okésan keresek..
A barátnőm vezetett be a BDSM-be és hát fantáziában mindig is izgatott a domináns szerep.
Egyébként azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, ugyan továbbra is csöndes, visszahúzódó, de sokkal magabiztosabb. De nem hiszem h a társasági élet meg a szexuális beállítottságnak komolyabb köze van egymáshoz.
Szub nőként mondom, hogy nagyon nem ezeken a dolgokon múlik, hogy valakinek alá tudom e rendelni magam. :)
A szexualitásomon túl határozott, önálló, magabiztos, jólfizetett pozícióban dolgozó nő vagyok, nem kitartót keresek.
A jelenlegi domom még alacsonyabb is nálam, az előző egy velem egymagas vékony alkatú pedagógus volt... A kisugárzáson és az erős, stabil személyiségen múlik a dolog - legalábbis nálam. Ha valaki könnyebben hódol be, akkor lehet, hogy az egyébként meglévő preferenciái miatt olyan partnert keres majd, amit leírtál, de ha nem elég rámnéznie, hogy behódoljak, nálam bukott.
Nemrég találkoztam egy magas, izmos, nagyon jólszituált sráccal, aki mikor megtudta, hogy engem ezek a dolgok izgatnak, szeretett volna elfenekelni, de kénytelen voltam ezt visszautasítani, mert ahogy neki is mondtam, ez nem a fizikai erőn múlik, a kisugárzása meg kevés volt ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!