Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő benne lenne erőteljesen szubmisszív szerepekben?
Tehát most hirtelen egy-két példa azok alapján, amiket mostanában gyakran hallok, kinéznétek ebből a nőből, hogy:
- szétterpesztett lábakkal guggolva mélytorkozzon valakit és le is nyelje a spermát?
- hason fekve ki van kötözve és valaki a fenekébe hatoljon és úgy dugja meg, közben netán fenekelné is?
Szerintetek távol áll tőle az ilyesmi, vagy a látszat ellenére nagyon is élvezné a durván alárendelt szituációkat? Egyáltalán mit gondoltok?
Senki nem alázza meg, legalábbis én nem. Csak egyszerűen kíváncsi voltam egy fantáziával vele kapcsolatban, szerintem nem követtem el orbitális bűnt. Pont, hogy szimpatikus, máskülönben nem fantáziáltam volna és köszönöm is azoknak, akik rendesen véleményeztek. Jogos az is, akik azt mondják, hogy férfias, meg lehet, hogy leszbikus, de ki tudja, lehet, hogy az ádáz megjelenésének ellent mondva nagyobb sub lenne, mint egy szende, szemüveges lány. (Valamelyikőtök írta ugye, hogy ő kinézné belőle)
Szerintem akkor már sokkal inkább bántotta az az egyed, aki még régebben arról papolt itt, hogy ő valamiféle skinhead, meg fasiszta meg mit tudom én mi?
Akkor engedjetek meg még egy kérdést, ha valaki még figyel: Szerintetek a fenti fantáziától függetlenül milyen lenne vele a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!