Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha találnátok egy igazán domináns férfit akivel megélhetnétek a szub vágyaitokat?
Figyelt kérdés
Egy olyan domináns férfi aki szavakkal éri el, hogy behódoljatok neki.2022. jún. 25. 16:59
1/8 anonim válasza:
szavakkal? :D nekem mondhat bárki bármit, lesz arom
tetekkel domináljon
N
2/8 Szégyenlős Srác válasza:
Bdsm sosem a szavakról szólt, én inkább be is szoktam kötni száját hogy maradjon csenben.
Számomra bdsm egy szertartás, egy uralkodás mindenek felett, csak egyszegyszerűen körbe fogni a nyakát , vagy csak egyszerűen jól fel pofozni..meg alázni arcon köpni, kezét lábát kifeszíteni ágy sarkaihoz ,korbáccsal pedig vörösre verni a seggét.stb.
Aki ezt betegnek tartja az felejtse is el a bdsm jelentését..mert igen amit le írtam eza belépő szint.
3/8 anonim válasza:
Köszi ez így rettentő komolytalan!
4/8 anonim válasza:
3-assal egyetértek.
Egyebkent engem izgat ha szavakkal is izgatnak. Kicsit ilyen brainsex.
5/8 anonim válasza:
Szavakkal ? 🤣🤣🤣 Vissza szólnak 😅 tettekkel érje el pofonokkal más dóm meg a szám is be köti nem még szavakkal
6/8 anonim válasza:
Igen nagyon is! De azt hogy kell érteni, hogy szavakkal éri el a behódolást? Erre kiváncsi lennék. 24/L
8/8 anonim válasza:
Domináns Férfi vagyok, szubmisszív nőt keresek hosszú távra. Ideig óráig szívnak tetteti magát aztán lelép mikor keményen foglalkozom vele. Nincs igazi szub nő aki mindvégig melletted marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!