Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen nem csókolóztam megéri elmenni prostihoz?
Úgy érzem egyszerűen átnéznek rajtam a nők, észre se vesznek pedig már 10 éve próbálkozok. El tudok velük beszélgetni, de levegőnek néznek, nem akarnak tőlem semmit. Úgy érzem 5-10 év múlva se fog változni a helyzet.
5 éve még tudtam beszélgetni a lányokkal, ma már érzem ez se fog összejönni, volt osztálytársam nagy része már házas, többnél már gyerek is van. Az a gond amúgy jófiú vagyok, és így semmi esélyem. Esetleg azért kérdezem egy két aktus után jobban kijönnék velük?
Azóta se voltam prostinál, egyre jobban kivagyok, egyre esélytelenebbnek érzem összejön egy lány.
Anno 18 évesen el akartam menni, majd 20 évesen. Én azt mondom, egyre több férfi lesz incel, és jár prostikhoz ,mert jólelkű, jófiú egyén is.
Sajnos egyre nagyobb elvárásaik vannak a lányoknak amit egyszerűen nem lehet megugrani.
Drágám, neked személyiségedet és kommunikációs képességeidet kell fejlesztened, amely tizenévesen elveszett.
Kezdetben egy pszichológushoz fordulj, hogy elindulj a változás útján. Nem szégyen segítséget kérni...
Ilyenekre költs, ne prostikra... Azok a faroktörlő rongyok... Megtörölnéd a szádat vagy farkadat agyonhasznált talált zsepibe, szalvétába?
13-nak részben igaza van, de terápia mellett attól nyugodtan elmehetsz egy lányhoz, csak olyanhoz menj akinek rendes értékelései vannak, látszik az arca, és a telefonban nem érzed bunkónak.
Nem egy olyan nagy dolog ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!