Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem miért nem lesz soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem lesz soha senkim (még szűz vagyok és soha nem is csókolóztam)? 24L

Figyelt kérdés

170cm/90 kg vagyok, de az ismerőseim szerint nem vagyok csúnya

Folyton azt érzem, hogy nem érdeklem őket igazán és csak bántani akarnak az ismerkedés során

Sajnos nincs lehetőségem sehol se ismerkedni

De már nagyon fáj a magány érzése

2022. márc. 18. 16:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
Szia, ne add fel, lesz pasid úgyis. :)
2022. márc. 18. 16:28
 2/37 anonim ***** válasza:
76%

Mert sokat válogatsz és a hülye komplexusaid, gátlásaid, önbizalom hiányod sugdossa "áááá nem is tetszem neki, csak bántani akar". Pedig valószínűleg nem - ha rádmozdult akkor valószínűleg meg is akar dugni 😅

Egyébként bocsi' de 90 kg k.rva sok nőként egészségügyi szempontból is. Gondolkoztál már sporton vagy ilyesmin?

2022. márc. 18. 16:32
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Én a világban meg úgy ismerőseim között azt vettem ki, hogy a kinézet alapvetően túlértékelt és egyáltalán nem olyan szinten releváns dolog, mint ahogy azt a társadalmi kép erőlteti. Amennyiben nem alkalmi kapcsolatot keres valaki, sokkal jobban lép előtérbe a személyiség. Objektíven nézve nagyon ronda és elhízott nőket láttam már boldogan együtt férfiakkal (és fordítva is), de ezeknek a személyeknek a kisugárzása volt annyira vidám, energikus, kedves, hogy tényleg magával tudta ragadni az embert. Míg van egy szép női rokonom, aki már negyven is elmúlt és sosem volt senkije, pedig próbálkozott, de amúgy egy hárpia. Szóval szerintem ne add fel, és ne hagyd, hogy vélt vagy mondott dolgok elbizonytalanítsanak, legyél pozitív kisugárzású, magabiztos, és előbb-utóbb lesz valaki. :)
2022. márc. 18. 16:34
 4/37 anonim ***** válasza:
53%
Mert elhízott vagy, 20-30 kiló felesleg van rajtad. Sajnálom hogy nyers vagyok, de ez tény.
2022. márc. 18. 16:35
 5/37 anonim ***** válasza:
63%
"nincs lehetőségem sehol sem ismerkedni" - ja miss Word is lehetsz ha nem ismerkedsz. Bár sajna osztanom kell a #4-es hozzászólását, 90 kg-vel max. a rokonaid szerint lehetsz csinos... a férfiak többsége szerint meg úgy tűnik nem.
2022. márc. 18. 16:37
 6/37 anonim ***** válasza:
98%
Talán nem vagy eléggé nyitott az ismerkedésre! Próbálj változtatni rajta! Amennyiben a negatív hozzáállásod sugárzik/megérződik rajtad, akkor tutira egyetlen pasi sem fog kezdeményezni nálad!
2022. márc. 18. 16:49
 7/37 anonim ***** válasza:
67%
iratkozz fel Tinderre
2022. márc. 18. 16:50
 8/37 anonim ***** válasza:
82%
Lesz, amint felemeled a popódat és nem csak kotlasz egyhelyben.
2022. márc. 18. 16:59
 9/37 StevenUp ***** válasza:
88%

Csúnya lehet nem vagy viszont molettnek molett.

Rengeteg srácnak jönnek be a töltött galambok szóval ne érezd emiatt szarul magad.

Mondjuk ha rosszul éreznéd a súlyod miatt magad akkor már tettél volna érte, így ez hülye tanács volt, valóban.

De a lényeg a lényeg hogy van igény rád, csak jó helyen kell keresni. A piszkafa divatkö*ögök között ritkábban találsz célközönséget így őket nem ajánlom

2022. márc. 18. 17:08
 10/37 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy én mostanában ismertem meg pár molett csajt akik tök jól néznek ki és bár elsőre azt mondtam volna hogy szóba se jöhet, de pár alkalom után elkezdtek megtetszeni . Most már úgy vagyok vele hogy ha véletlenül rám maaznanak akkor benne lennék. Aranyos az arcuk és jó elosztásban van rajtuk a plusz.

De a lényeg hogy tényleg túl érzékeny vagy, valószínűleg tele vagy komplexussal.

Ha gondolod mutass képet és megmondjuk hogy a külsőd milyen.

2022. márc. 18. 18:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!