Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem lesz soha senkim (még szűz vagyok és soha nem is csókolóztam)? 24L
170cm/90 kg vagyok, de az ismerőseim szerint nem vagyok csúnya
Folyton azt érzem, hogy nem érdeklem őket igazán és csak bántani akarnak az ismerkedés során
Sajnos nincs lehetőségem sehol se ismerkedni
De már nagyon fáj a magány érzése
Mert sokat válogatsz és a hülye komplexusaid, gátlásaid, önbizalom hiányod sugdossa "áááá nem is tetszem neki, csak bántani akar". Pedig valószínűleg nem - ha rádmozdult akkor valószínűleg meg is akar dugni 😅
Egyébként bocsi' de 90 kg k.rva sok nőként egészségügyi szempontból is. Gondolkoztál már sporton vagy ilyesmin?
Csúnya lehet nem vagy viszont molettnek molett.
Rengeteg srácnak jönnek be a töltött galambok szóval ne érezd emiatt szarul magad.
Mondjuk ha rosszul éreznéd a súlyod miatt magad akkor már tettél volna érte, így ez hülye tanács volt, valóban.
De a lényeg a lényeg hogy van igény rád, csak jó helyen kell keresni. A piszkafa divatkö*ögök között ritkábban találsz célközönséget így őket nem ajánlom
Amúgy én mostanában ismertem meg pár molett csajt akik tök jól néznek ki és bár elsőre azt mondtam volna hogy szóba se jöhet, de pár alkalom után elkezdtek megtetszeni . Most már úgy vagyok vele hogy ha véletlenül rám maaznanak akkor benne lennék. Aranyos az arcuk és jó elosztásban van rajtuk a plusz.
De a lényeg hogy tényleg túl érzékeny vagy, valószínűleg tele vagy komplexussal.
Ha gondolod mutass képet és megmondjuk hogy a külsőd milyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!