Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem lesz soha senkim (még szűz vagyok és soha nem is csókolóztam)? 24L
170cm/90 kg vagyok, de az ismerőseim szerint nem vagyok csúnya
Folyton azt érzem, hogy nem érdeklem őket igazán és csak bántani akarnak az ismerkedés során
Sajnos nincs lehetőségem sehol se ismerkedni
De már nagyon fáj a magány érzése
“ csak bántani akarnak az ismerkedés során”
Akarod egyáltalán hogy valaki szeressen?
Mert ha sündisznó vagy alapból, akkor persze hogy nem az jön le hogy kedvesek veled.
Szerintem depis vagy, legalábbis én akkor voltam ilyen.
Sosem értem miért nem kezdenek az ilyen emberek lefogyni.
Atz hogy 24 évesen nem kell senkinek, nem elég jel arra, hogy a 90kgnagyon nem oké?
Ne haragudj, de ha 24 evesen meg csak nem is csokoloztal és szűz is vagy ott probléma van, ha egy pasi van így azzal is. Mint leirtad ez külső probléma, a súlyod. Belatod te is. Akkor már csak dolgozni kéne érte hogy egy 20-30 kilóval kevesebb legyél. Kezdj el edzeni járni, egyel egészségesen, kirándulj, sétálj stb. És te is jobban fogod magad érezni a bőrödben. Utana jönnek a pasik, de előbb Magadnak kéne megelegedve lenned magaddal. A pasiknak is vannak igényeik mint ahogy neked is vannak a pasikkal szemben. A belső sokkal többet számít igen, de az ember kulsejebe fogod beleszeretni nem abba hogy belül milyen. Értsd: lehetsz te bármilyen tünemény és rendes, ha kívülről nem tetszel nem fogok odamenni hozzád telefonszamot cserélni. Lány vagyok, és a fiúkat szeretem, ezt úgy irtam mintha én mennék egy fiuhoz.
Egyébként a szerelem egy tulertekelt dolog, többször jár több szenvedessel mint boldogsággal
24 évesen vagy 90 kg.Mi lesz később?
Nem kell azért feladni!
El kell kezdeni átalakítani az életmódodat!
Egyelőre magaddal foglalkozz es nem sok idő múlva azt veszed eszre hogy minden megváltozik +irányba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!