Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak akik évek óta nem csókolóztak, nem szexeltek?
Figyelt kérdés
Lányok között is van ilyen?
Nem elég hogy későn vesztettem el (20 évesen), most meg évek óta nem értem lányhoz:(
2022. ápr. 9. 20:18
1/6 anonim válasza:
Én 23 évesen még soha nem szexeltem, nem is csókolóztam. Úgy néz ki, egy ideig ez még így is marad.
2/6 anonim válasza:
Két éve így van, nem is fogok változtatni ezen.
3/6 anonim válasza:
Én 40 éves faszi vagyok és sose csókolóztam stb. Vagyunk még páran így ;).
4/6 anonim válasza:
Akkor én is beállok a sorba így 25 éves szűz létemre és még én se csókolóztam soha sőt még lányhoz se értem de valahogy nem zavar mintha meglennék azok nélkül
5/6 anonim válasza:
Elsőt lenyomom, ugyanis én ugyanez vagyok, csak 26 évesen.😆
leszbikus N
6/6 anonim válasza:
Egyszer csókolóztam 7 éve, de mivel nem azzak történt, akivel szívesen csináltam, ezért egyáltalán nem volt kellemes élmény. Azóta sem hiányzik, hogy olyannal együtt legyek, aki nem vonzó. Lennének olyanok, akik nagyon, de nekik meg én nem kellek, szóval inkább el vagyok egyedül is boldogan, mint valami erősen kompromisszumos kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!