Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyógymasszőrnő meddig masszíro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógymasszőrnő meddig masszírozza a lábakat, ha hátólról fenekem közepéig, ill. elől egészen a szeméremdombig, az általános vagy jelzés értékű, hogy többet is vállalna?

Figyelt kérdés

Nem voltam még előtte masszőrnél. Privát, magánszalon, nem holmi állami rendelő.

Első alkalommal alsóban kérte, hogy feküdjek fel. Törülközőt azért tett deréktájra. De félrehúzta a boxert, behúzta a fenekembe, akár egy tangát. :-o Lényegében szinte az egész fenekemet is megmasszírozta. Kérdezte, kellemes-e. Naná, hogy igennel feleltem, hiszen nagyon jól esett.

Majd amikor előlről kezelt, szintén benyúlt a nadrág alá és már azt vártam, mikor löki félre a farkam, annyira közel járt. Kezdett merevedni a szerszámom, amikor éppen tovább haladt. (ezt leszámítva nem állt fel, hiszen nem tudtam (még) komolyan ellazulni előtte)

Második alkalommal szűkebb boxerben voltam, akkor külön kérte, inkább vegyem le. Akkor egy pillanatra még hozzá is ért a herémhez hason fekve, de dolgozott tovább, mintha mi sem történt volna. :-o ;-)

Nem zavaró, így nem szoltam. De nem tudom eldönteni, ez belefér a gyógymasszázs kategóriába. Tehát van ez így, megesik, nem kell belegondolni többet, mint ami. Vagy nyitottságot jelenthet a "több is belefér" helyzet felé. (?)

Rákérdezni nem merek!

2022. júl. 19. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Akkor neked nem gyógymasszőrhöz kell menned, hanem valaki olyanhoz aki a rosszlányokról vállal masszázst, de az ugye nem masszőr, hanem csak simán megmasszíroz, meg amire vágysz/ amit megbeszéltetek.
2022. júl. 24. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként meg nem értetted miről beszélek, mert csak dugáson jár az agyatok, az érző idegek megnyugtatása pont arról szól, hogy akinek eleve fájdalmai vannak, az el tudja engedni a testét, lazítani, és utána elkezdeni masszírozni őt.
2022. júl. 24. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Persze az hogy valaki felizgul, az természetes, mert a test tele van erogén zónákkal, és a masszázs egy erotikus dolog is egyben, de nem szexuális szolgáltatás.
2022. júl. 24. 16:14
 14/16 A kérdező kommentje:

13-as

Alapvetően nem az, ahogy számtalan egészségügyi eljárás, szolgáltatás sem az, mégis van olyan, hogy összejön egy beteg és az őt kezelő szakember. Ha két ember egymásra kattan, az élethelyzettől független, bármikor, bárhol megtörténhet. Viszont, a masszázs és más egyéb nagyon közvetlen érintkezéssel járó helyzetben egy lépéssel előrébb vannak. (ruhátlanság, érintkezés)

Én pl. gyógytornász nejemet ismertem meg úgy, hogy harmadik kezelésnél szexbe fordult át a torna. Pedig ő egy igazán visszafogott "vénlány" volt. 30 évesen én voltam a második férfi az életében.

2022. júl. 24. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
bárhol ér hozzád része a kezelésnek! neki ez munka nem izgatja a pöcsöd. ha feláll az sem izgatja, nem fogja neked kiverni! ha meg te próbálkozol elhajt, többet nem kell menned hozzá! lazulj el és koncentrálj a masszázsra! 😉
2022. júl. 24. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
En pont azt szeretnem hogy jol megmasszirozzon egy massszorlany. Ne kedjen el finomkodni ha a farkam kozelebe er. Ami nem azt jelenti hogy elvarom a happy endet, az egy masik tortenet
2022. dec. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!