Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógymasszőrnő meddig masszírozza a lábakat, ha hátólról fenekem közepéig, ill. elől egészen a szeméremdombig, az általános vagy jelzés értékű, hogy többet is vállalna?
Nem voltam még előtte masszőrnél. Privát, magánszalon, nem holmi állami rendelő.
Első alkalommal alsóban kérte, hogy feküdjek fel. Törülközőt azért tett deréktájra. De félrehúzta a boxert, behúzta a fenekembe, akár egy tangát. :-o Lényegében szinte az egész fenekemet is megmasszírozta. Kérdezte, kellemes-e. Naná, hogy igennel feleltem, hiszen nagyon jól esett.
Majd amikor előlről kezelt, szintén benyúlt a nadrág alá és már azt vártam, mikor löki félre a farkam, annyira közel járt. Kezdett merevedni a szerszámom, amikor éppen tovább haladt. (ezt leszámítva nem állt fel, hiszen nem tudtam (még) komolyan ellazulni előtte)
Második alkalommal szűkebb boxerben voltam, akkor külön kérte, inkább vegyem le. Akkor egy pillanatra még hozzá is ért a herémhez hason fekve, de dolgozott tovább, mintha mi sem történt volna. :-o ;-)
Nem zavaró, így nem szoltam. De nem tudom eldönteni, ez belefér a gyógymasszázs kategóriába. Tehát van ez így, megesik, nem kell belegondolni többet, mint ami. Vagy nyitottságot jelenthet a "több is belefér" helyzet felé. (?)
Rákérdezni nem merek!
13-as
Alapvetően nem az, ahogy számtalan egészségügyi eljárás, szolgáltatás sem az, mégis van olyan, hogy összejön egy beteg és az őt kezelő szakember. Ha két ember egymásra kattan, az élethelyzettől független, bármikor, bárhol megtörténhet. Viszont, a masszázs és más egyéb nagyon közvetlen érintkezéssel járó helyzetben egy lépéssel előrébb vannak. (ruhátlanság, érintkezés)
Én pl. gyógytornász nejemet ismertem meg úgy, hogy harmadik kezelésnél szexbe fordult át a torna. Pedig ő egy igazán visszafogott "vénlány" volt. 30 évesen én voltam a második férfi az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!