Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legvadabb amit tett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legvadabb amit tett veled a dominád?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
2022. júl. 18. 09:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondta találkozzak a másik szolgájával. Az egyikünk le kell sz-pja a másikat, de az hogy melyikünk azt döntse el az erő. Hát a srác volt sajnos erősebb. De volt benne valami duplán megalázó ettől. Később 1x a csávót a dominám előtt is le kellett...
2022. júl. 18. 12:44
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Kiegészíteném, hogy sose tenném simán meg. Az egész után utáltam magam de pont ez amitől mégis érdekes volt. Tehát megalázottság abszolut volt bennem. Szexuálisan semmi. Utáltam magam hogy megtettem de mégis megtettem. Furcsa ezt olyannak elmagyarázni aki nem volt BDSM-ben. F35
2022. júl. 18. 12:45
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Erényövet kellett hordanom egy hónapig, bármikor amikor rámírt viberen azonnal kellett küldenem egy képet hogy rajtam van-e épp
2022. okt. 7. 14:24
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Felnyalatta velem a pasija spermáját.

26f

2022. okt. 7. 17:49
 15/28 anonim ***** válasza:
76%
Tisztára nyalatta a kakis popsiját
2022. okt. 8. 14:21
 16/28 anonim ***** válasza:
Én leszopattam egy másik férfival, az arcára spricceltettem a másikkal és a szájába kotortam és azzal kellett csókolózniuk.
2023. jan. 25. 16:01
 17/28 anonim ***** válasza:

A legdurvább, amit tett, hogy nem vállalt és hazaküldött minden féle szolgáltatás nélkül. ;)

Nejem is kedvelte régen a domina szerepet, részéről is a legdurvább lépés, hogy évek óta frigid és megtagadja a szexet tőlem. Kínzás így élni! (és most nem viccelek)

2023. jan. 25. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:

Azt parancsolta hogy minden hajnali 3-kor írjak Neki Őt dicsőítő levelet skypon...és mindezt a párom előtt titokban :P

Nagyon izgalmas volt, de fárasztó és kegyetlen :)

39 F

2023. jan. 26. 13:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Elvette az egész fizetésemet
2023. jan. 26. 14:18
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Lekellet szopnon a másik pasiját vagy kijét miután megcsinálta őt fenékbe.

Kakis vaolt a farka,én meg öklendeztem közben aztán hánytam. Fel kellet takaritanom kézzel,utána lepisiltek mind a 2en.

Borzasztóan éreztem magam utána. Nem csinálnám soha többé.

38/f

2023. jan. 26. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!