Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan párkapcsolat, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan párkapcsolat, amit a túl kicsi/nagy pénisz tett tönkre?

Figyelt kérdés

Esetleg az első szex után a lány végül meggondolta magát, és nem szeretne többet randizni a kiszemelt sráccal?

Elsősorban saját tapasztalatokról szeretnék olvasni.

Mekkora a szerelés pénisz méretének egy párkapcsolatban?

2022. márc. 30. 07:04
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem a pénisz mérete miatt mennek tönkre a kapcsolatok,bármelyikkel ki lehet egy nőt elégíteni.Férfiak hiába méregetik azt amijük van,azon változtatni úgy sem tudnak,a maximumot kell kihozniuk belőle.Túl van ez misztifikálva.
2022. márc. 30. 07:12
 2/9 anonim ***** válasza:
szia igen sajnos nagyon csíptük egymást de csak a cumit vállalta be mivel annyira szűk volt és fájdalmai voltak a behatolástól
2022. márc. 30. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen, az enyém kicsinek bizonyult.
2022. márc. 30. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha túl kicsi, vagy túl nagy, ugyan oda vehetne a dolog.
2022. márc. 30. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk a túl nagy vetett véget, a srácnak akkora volt, hogy kb félig ment be, de ő minden áron be akarta tolni tövig, fájt az egész hasam utána:(

Meg olyan nagyon fel sem állt neki, csak így félig, de az még nem is lett volna baj.

2022. márc. 30. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
az enyémet nincs nő aki tolerálja a 24 cm-es méretemet.
2022. márc. 30. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Nekem inkább sokallni szokták a párjaim a péniszem méretét.

18L

2022. márc. 30. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

A fütyi méret miatt nem megy tönkre sok kapocs.

Az inkább lehet eltérő vérmérséklet miatt , amikor homlok egyenest eltérőek az igények és ezt nem tudják közös nevezőre hozni.

2022. márc. 30. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagy, átlagos 14cm, bár 4,5cm vastag (felülről mérve)egy csajom azért lépett le mert nagyon nehezen élvezek el, és nem bírta sem a 40 perces dugást, sem a kemény szájba dugást, azt szerette, ha 15-20 perc után saját kézzel a szájába vertem, de az meg nekem nem volt jó minden alkalomra. (Ő 5-10 perces csikló nyalással elélvezett, és a szexet szerette, mert min. két naponta szexelni kellett vele, az-az, hogy Ő csak a nyalást szerette, az orgazmusa miatt.)
2022. márc. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!