Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő,ha nőként belemegyek csak szexbe? Előzőleg próbáltuk párszor párként. Most van vége újra. Illetve szunet,nincs találkozás. O azt mondta, hogy nem tudja mi van, nem érdeklődik már úgy,de a szex nagyon erős. Kérdeztem ha újra olyan laza
Én nem ítéllek el csak sajnállak.
Ebben a szituációban szerintem az önbecsülésed fogja bánni, ha belemész az illetővel a szexre. Igazából azt mondta neked ezzel burkoltan, hogy kapcsolatra nem kellenél neki, de azért szexre megfelelsz neki.
Főleg, hogy te szereted ezt az embert így ennek csak rossz vége lehet. Reménykedni fogsz benne, hogy majd ő is fog és majd talán újra együtt lesztek. Ez pedig egy idő után szépen lassan felőröl és oda fogsz eljutni, hogy nem vagy jó a férfiaknak csak szexre.
(Persze tévedhetek is és neked lenne a legjobb, ha tévednék.)
Valamiért olyan érzésem van, mintha már olvastam volna tőled kérdést az oldalon. Elég hasonló a szava járásod és ugyanilyen problémát taglalt a kérdés.
Legalább azt belátod, hogy ezt így hagyni kell és nem mehet ebben a formában.
#3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!