Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, hogy mivel nyűgözzem le az ágyban?
Hamarosan találkozok egy sráccal akivel beszélgetünk egy ideje és nagyon ott van a kémia az eddigiek alapján, szóval nem elképzelhetetlen, hogy lesz egy kis ez-az.
Annyi a "baj" hogy ő sokkal tapasztaltabb nálam, meg valamivel idősebb is, de nem számottevően. Én viszont sokáig voltam egy hosszútávú kapcsolatban, ott megszokott módon, unalmasan ment a szex és picit elbizonytalanodtam.
Mivel tudnám úgymond lenyűgözni az ágyban? Tudom, minden pasi mást szeret, de írjátok le, titeket mi vesz le a lábatokról, aztán majd kipróbálom ami szimpi.
A bunkózást meg a komolytalan válaszokat kerüljük légyszi.
22L
A legjobban szerintem az nyűgözné le, ha nem próbálnál trükközni meg extrázni.
Azt írod, az eddigiek alapján működik a kémia. Akkor semmi gond, engedd el magad, add át magad az élvezetnek és élvezzétek egymást fesztelenül.
Ha megy a kémia, az bőven elég lesz.
Ha ki akarod maxolni, akkor ne rohand le, hanem takarózzatok be, és alatta keresgéljen. Ha felforrósodsz, az tuti hatás.
Köszi mindenkinek!
A lábfétiseseket nem én pontoztam le, félig hasznost adtam rá, mivel szerintem kevés embernek jön ez be, bár fel lettem világosítva, hogy sokan csak nem vallják be. Minden esetre nem hallottam a pasitól, hogy ilyen vágyai lennének szóval ezt hanyagolom.
Többieknek is köszi!
Attol, hogy nem mondja, siman lehet labfetises (remelhetoleg nem ilyen beteg modon mint a kommentelok) csak nyilvan nemmeri mondani, mert a nok nagyresze menekul.
Nem mondom hogy dugd a szajaba a labad, de ebben a temaban is puhatolozhatsz, hogy tetszik-e neki. ha kiderul hogy labfetises (rengetegen azok) es latja hogy erre te is nyitott vagy, imadni fog :)
"nagyon ott van a kémia"
Ha még nem találkoztatok, akkor nincs itt semmilyen kémia.
Az üzenetek alapján ott volt, nyilván személyes találkozás előtt ez csak "spekuláció".
De azóta megtörtént a randi, tényleg megvan a kémia, szuper volt minden, szóval lesz még folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!