Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyűgözzem le az ágyban?
Figyelt kérdés
Ma este egy tapasztaltabb pasival fogok szexelni, és azt akarom, hogy maradandó (pozitív) szexuális élmény legyek számra, vagy esetleg akár akarjon többször is.
Milyen fogásokat vessek be, hogy garantáltan felejthetetlen legyen számunkra az éjszaka?
Pontos, részletes leírásokra lennék kíváncsi, hogy mi kell egy igazán szenvedélyes éjszakához.
Előre is köszi szépen.
20/L
2016. máj. 12. 13:54
1/18 anonim válasza:
vadság,gátlástalanság,és tabukat nem ismerés.légy bevállalós.
2/18 anonim válasza:
tapasztaltabb. XD
Jól le kell szopnod.
Ennyi és menj abba bele amit ő akar és maradandó lesz :D D: Csak locsolni szeretnénk a méhed :D
3/18 A kérdező kommentje:
Elég bevállalós vagyok szerintem, de te pontosan mire gondolsz? Mik azok a konkrét dolgok, amik leveszik a lábukról a fiúkat, ha egy lány megteszi?
2016. máj. 12. 13:57
4/18 anonim válasza:
A fiú kezdeményez csajszi.
Jól kell szopnod. Akár torkozd is meg.
És amit ő akar abba menj bele.
Ennyi
5/18 anonim válasza:
igen,egy kényeztető szopás az alapdolog,aztán tégy a kedvére.
6/18 anonim válasza:
Régen rossz ha mások tanácsára hagyatkozol.Az ösztönöd irányítson.:)21/L
8/18 A kérdező kommentje:
najó, akkor máshogy kérdezem, ti miket kérnétek? :)
(tudom, hogy ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.... csak kíváncsi vagyok :)
2016. máj. 12. 14:00
9/18 anonim válasza:
Engedd, hogy beléd élvezzen és utána ne zaklasd a gyerektartással.
10/18 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó.. az én személyes tapasztalatom az, hogy inkább azt kell megmutatni te mit szeretsz ... könnyebb az egymásra hangolódás .. a mostani párommal csak egy éjszakás dolognak indult az egész .. és én akkor sem arra figyeltem ,hogyan nyügözzem le és ez lett a siker kulcsa .. alapbol nem vagyok egy romantikus tipus semmilyen téren sem .. aaz elsö alkalom újdonság volt számára .. amit másnap reggel kiis fejtett .. :) szoval ne azon parázz , hogy mivel nyűgözd le inkább azt probáld megmutatni neked mi a jó persze úgy, hogy ő is élvezze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!