Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyűgözzem le az ágyban?
Ma este egy tapasztaltabb pasival fogok szexelni, és azt akarom, hogy maradandó (pozitív) szexuális élmény legyek számra, vagy esetleg akár akarjon többször is.
Milyen fogásokat vessek be, hogy garantáltan felejthetetlen legyen számunkra az éjszaka?
Pontos, részletes leírásokra lennék kíváncsi, hogy mi kell egy igazán szenvedélyes éjszakához.
Előre is köszi szépen.
20/L
egy jó szopást.
Aztán kinyalhassalak.
punciba többféle pózban
Miszionárius, Lovaglás, Kutya, stb
És ezeket akár análba is :D
Főleg a lovaglás a legjobb :D
Hát ha te gyk-n akarsz a 30 éves szüzektől tanácsot, hogy hogyan kell jól szexelni, akkor ott már valami nagyon el van b.a.szva ... A jó szex titka a spontaneitásban van :-P ... na most arra, hogy akarsz receptet :-D ...
De gondolod, ha itt pár mondatban le lehetne írni, akkor nem lenne mindenki szexisten és szexistennő? ... :-P
Én sem vagyok ma született szűz lány :) róla viszont tudom, hogy valóban sok lánnyal volt.
Csak az érdekelne, hogy hogy lehetekk jobb, mint azok a lányok :)
Persze az egész csak a szex élvezetéről fog szólni, valószínűleg ott már ösztönösem fogok csinálni mindent :) csak most egyszerűen gondolni sem tudok másra, annyira szeretnék már ott lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!